Pred nama je najluđa noć u godini i mnogi će se večeras uputiti na tulume na kojima će dočekati 2016. godinu. Nije tajna kako je za dobru zabavu najvažnije dobro društvo i upravo smo zato odlučile sastaviti popis žena koje bismo mi pozvale na svoj novogodišnji tulum. Uz ove duhovite i inteligentne dame velikog srca fenomenalan provod je zagarantiran

1. Emma Thompson (58) - duhovita diva britkog jezika preuzela bi ulogu domaćice i dočekivala ostale gošće.2. Adele (29) - slavna glazbenica vratila se na scenu i obradovala nas novim pjesmama, a mi bismo joj prepustili ulogu DJ-a.3. Sofia Vergara (45) -
prekrasna Kolumbijka najveća je ljubiteljica hrane među slavnima i zato bismo je zadužili za novogodišnji jelovnik. Pod njezinim 'nadzorom' doček bi se pretvorio u pravu gozbu na kojoj ne bi nedostajalo ni jela ni pića.4. Jennifer Lawrence (27) - glumica zarazne energije prava je mala 'tvornica' zabavnih anegdota. Iskreno bi nam prepričavala svoje neugodnjake dok bismo se mi gušili od smijeha.5. Amy Schumer (36) - poneseni pokojom čašicom šampanjca upustili bismo se u "duboke" razgovore s komičarkom o najzgodnijim frajerima u Hollywoodu. 

6. Tina Fey (47) - kraljica inteligentnog humora, doktorica ironije i sarkazma s kojom bismo rado pretresli aktualne teme u naletu ozbiljnosti. Sve bi to završilo salvama smijeha jer uz Tinu ne možete dugo ostati ozbiljni.

7. Ellen DeGeneres (59) - slavna voditeljica pretvorila bi tulum u pravi plesnjak jer u njezinom društvu nitko ne ostaje sjediti na svom mjestu.


8. Sandra Bullock (53) -
kakva bi to bila zabava bez naše imaginarne najbolje prijateljice Sandre? Jedna, jedina, neponovljiva i nezamjenjiva.9. Pink (38) - mnoge slavne dame nazivaju same sebe "djevojkama iz susjedstva", ali jedino Pink uistinu odašilje vibru prijateljice iz kvarta koja u svakom trenutku zna podići atmosferu.10. Dawn French (60) - žena na čijem smo humoru odrasli zaslužuje počasno mjesto na svakom našem tulumu pa tako i novogodišnjem.


Ankete

(5787) Koji bi ste vi damu s naše liste pozvali na svoj tulum?

rezultati povratak glasova295
rezultati