Malo koja žena ne zna kako je to nositi traperice (pre)niskog struka u kojima treba dobro paziti kada sjedamo ili saginjemo se jer donje rublje lako se tada otkrije. Kako bismo izbjegli takve nezgode dobro je birati traperice sa srednjom visinom struka koje su ujedno i najpopularnije.

Galerija Dobar kroj traperica može itekako proljepšati figuru Traperice srednjeg struka koje proljepšavaju figuru - 8 Traperice srednjeg struka koje proljepšavaju figuru - 9 +7 s.Oliver, 525 kn  

Većina žena pri kupnji traperica traži modele sa srednjom visinom struka jer su najpraktičnije, najudobnije te nekako najviše laskaju figuri. U ovakvim trapericama ne moramo se bojati da će nam se vidjeti donje rublje kada sjednemo ili sagnemo se, što je često slučaj s trapericama niskog struka.

Kako bi zadovoljili potrebe i želje velikog broja žena, proizvođači traperica u novim kolekcijama uvijek imaju i modele sa strukom srednje visine. Kako bismo vam olakšali potragu za novim parom, u trgovinama smo pronašli deset modela traperica srednjeg struka koji će i proljepšati figuru i koje ćete sigurno iznositi.

Traperice srednjeg struka koje proljepšavaju figuru - 6 Mango, 199,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zato, ne popustite zaviriti u našu fotogaleriju i saznati kakve će se "laskave" traperice nositi u nadolazećoj sezoni.

Proljetne "šarmerice": Pet salonki s cvjetnim uzorkom u kakvima se žene osjećaju posebno Cipele na visoku potpeticu s cvjetnim dezenom - 2 Cipele na visoku potpeticu s cvjetnim dezenom - 5 Cipele na visoku potpeticu s cvjetnim dezenom - 1 +2 Cipele na visoku potpeticu s cvjetnim dezenom - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju