Znamo kako je to – žarko želite imati visoke čizme, isprobali ste na desetke modele, ali još niste našli onaj koji vam se sviđa, a da je dovoljno širok na predjelu lista. Od potrage i dalje nismo željeli odustati i u ovosezonskoj ponudi pronašli smo 10 visokih čizama u koje će stati i jači listovi.

Galerija Visoke čizme dovoljno široke i za jače listove - 11 Visoke čizme dovoljno široke i za jače listove - 2 Visoke čizme dovoljno široke i za jače listove - 10 +7 Stradivarius, 699,90 kn

Kada je riječ o visokim čizmama, proizvođači obuće sve više misle i na žene s jačim listovima koje ipak trebaju malo prostraniji model. Aktualni modeli iz trgovina koje smo izdvojili u fotogaleriji imaju rastezljivi dodatak koji omogućava prilagodbu čizme širini noge ili je model sam po sebi dovoljno širok, bez rastezljivog dodatka.

Visoke čizme uvijek izgledaju atraktivno i moderno u jesenskim i zimskim modnim kombinacijamaKako bismo zadovoljili ukuse što većeg broja žena, izdvojili smo čizme s visokom, srednjom i niskom potpeticom, dok od boja prevladava crna, ali imamo i model u smeđoj te crvenoj boji.

Visoke čizme uvijek izgledaju atraktivno i moderno u jesenskim i zimskim modnim kombinacijama, a nosive su u svim prilikama, bilo dnevnim ili večernjim. Vjerujemo da ćete se složiti da bi se u svakoj ženskoj garderobi trebao naći (barem) jedan dobar par visokih čizama.

Modele koje mogu nositi i žene s jačim listovima cjenovnog ranga od 375 do 1872,33 kune razgledajte u fotogaleriji.

Visoke čizme dovoljno široke i za jače listove - 6 Timberland (Next), 1176 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju