Nakon intimnog vjenčanja u Las Vegasu, Jennifer Lopez i Ben Affleck ovog bi vikenda trebali imati drugo vjenčanje. Prema pisanju američkih medija, druga ceremonija trebala bi se održati na Affleckovu imanju u Georgiji.

Galerija Jesus Peiro - 4 Pronovias - 6 Agnieszka Swiatly - 4 +8 Marchesa

Ovaj put i slavlje će biti puno veće, baš kao i popis gostiju na kojem se nalaze brojna imena iz svijeta zabavne industrije. Naravno, vjenčanju će prisustvovati i djeca bračnog para Affleck iz njihovih prijašnjih brakova.

Šuška se i o tome u kakvoj bi se vjenčanici J.Lo. Za prvo vjenčanje s Benom povjerenje je poklonila Zuhairu Muradu, libanonskom dizajneru koji je često odijeva za crveni tepih. Prije nje nosila je i jednu vintage haljinu jednostavnijeg kroja.

Vjenčanica Zuhaira Murada u koju se pjevačica presvukla Vjenčanica Zuhaira Murada koju je Jennifer Lopez odabrala za prvo vjenčanje (Foto: zuhairmurad.com)

Na drugom vjenčanju navodno će nositi vjenčanicu američkog dizajnera Ralpha Laurena zbog čega modni znalci nagađaju je li ovaj put odabrala decentniju i manje raskošnu haljinu.

Uskoro ćemo saznati što je uistinu odabrala latino diva, a dotad se možemo igrati stilista i pronaći idealnu haljinu za njezino vjenčanje.

Izdvojili smo 10 novih modela iz kolekcija za 2023. godinu u raznim stilovima, od klasičnih raskošnih vjenčanica do decentnijih modela ili pak onih neobičnih uz dodatak hlača. Razgledajte ih u nastavku i na kraju nam u anketi recite u kojoj biste vjenčanici vi voljeli vidjeti Jennifer Lopez.

Jesus Peiro

Jesus Peiro - 4 Jesus Peiro (Foto: Profimedia)

Pronovias

Pronovias - 6 Pronovias (Foto: Profimedia)

Agnieszka Swiatly

Agnieszka Swiatly - 4 Agnieszka Swiatly (Foto: Profimedia)

Marchesa

Marchesa - 4 Marchesa (Foto: Profimedia)

Yolancris

Yolancris - 5 Yolancris (Foto: Profimedia)

Demetrios

Demetrios - 1 Demetrios (Foto: Afp)

Mireia Balaguer

Mireia Balaguer Mireia Balaguer (Foto: Profimedia)

Rosa Clara

Rosa Clara Rosa Clara (Foto: Profimedia)

Nicole Milano

Nicole Milano - 3 Nicole Milano (Foto: Profimedia)

Diazar Atelier

Diazar Diazar Atelier (Foto: Profimedia)

Za J.Lo je savršena vjenčanica brenda...

glasova:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju