Balkon koji gleda na umirujuće zelenilo savršena je kulisa za ispijanje prve jutarnje kave. Polako uživanje u prvoj šalici gorke tekućine ritual je s kojim mnogi započinju svoj dan.

Galerija Zagrebački balkoni na Airbnb-u - 3 Zagrebački balkoni na Airbnb-u - 10 Zagrebački balkoni na Airbnb-u - 9 +6 Balkon s pogledom na vrt u blizini Trga bana Josipa Jelačića
Neki to čine u društvu najdražih, dok drugi koriste ovo vrijeme za tihu kontemplaciju, postepeno razbuđivanje te izradu plana aktivnosti za taj dan.

Bez ozbira kojem tipu pripadate, uvjereni smo da u ljetnim mjesecima prefeirate ovaj ritual izvesti u u hladu, u okrilju omiljenih biljaka i drugog zelenila na svojem balkonu, terasi ili vrtu. Zagrebački balkoni na Airbnb-u - 7 Dizajnerski uređeni stan u Zagrebu (Foto: Airbnb)

Zavirili smo na internetsku platformu za iznajmljivanje nekretnina Airbnb i pronašli takve male oaze u Zagrebu koje dokazuju da nam ne treba veliki prostor za idealan početak dana.

Tek malo mira, i šalica omiljene kave, zar ne?

U našoj fotogaleriji pogledajte zagrebačke stanove s malim balkonoma koji su savršeni za miran početak dana uz omiljeni napitak. Zagrebački balkoni na Airbnb-u - 9 Stan Quatric City Foto: Airbnb

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju