Prilikom uređenja dnevne sobe puno pažnje posvećujemo odabiru stola. Ako ćete se i vi uskoro uputiti u potragu za ovim komadom namještaja, imajte na umu da ne morate nužno birati veliki stol.

Galerija Mali stolovi u dnevnoj sobi - 11 Mali stolovi u dnevnoj sobi - 12 Mali stolovi u dnevnoj sobi - 10 +8 Mali stolovi u dnevnoj sobi - 9

Nekada smo vjerovali da stol u dnevnoj sobi koji uz garnituru ili fotelje obično čini okosnicu uređenja ove prostorije obvezno mora biti velik i prostran.

Međutim, stilovi uređenja interijera odavno su se promijenili, a kada su u pitanju stolovi i njihova veličina, trenutačni je imperativ – minimalizam.

Mali stolovi u dnevnoj sobi - 1 Mali stolovi u dnevnoj sobi - 1 (Foto: Living4Media)

Stručnjaci predlažu da u dnevnu sobu unesete jedan manji stol ili kombinirate dva, a prema nekim dizajnerskim rješenjima stol možemo zamijeniti tabureima koji u tom slučaju imaju dvostruku namjenu te služe i kao stol i kao mjesto za sjedenje.

Ako vaša dnevna soba ima malu kvadraturu, imajte na umu da su najbolje rješenje okrugli stolovi jer zauzimaju manje prostora od kvadratnih ili pravokutnih.

U galeriji pogledajte još fotodokaza da dnevnoj sobi uistinu nije potreban velik stol.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju