Osobine pojedinog znaka utječu na to kako će se ponašati u određenim situacijama. U nastavku pročitajte zabavan opis horoskopskih znakova koji su zapeli u prometu zbog snježne mećave i procijenite ima li u njemu istine.

 

Za OVNA je snježno nevrijeme napad prirodnih sila na njega osobno, bez obzira na to što su na cesti zapeli i drugi ljudi. Prvi će glasno izraziti svoje negodovanje i zatim izaći na mećavu kako bi vlastitim rukama probio put. Nema on vremena za čekanje zimske službe, a ionako je uvjeren da će cestu očistiti bolje od njih.

Za to vrijeme BIK razmišlja o tome hoće li mu uskoro postati hladno i koliko hrane ima u automobilu. Može podnijeti sve osim gladi.

BLIZANAC koristi priliku kako bi prijatelje na društvenim mrežama obavijestio o tome da je zapeo u mećavi. Ovo je još jedan važan trenutak u njegovu životu i mora ga podijeliti sa svima.

RAK samo treba nekoga tko će ga držati za ruku i reći mu da će sve završiti dobro, dok LAV novinarima koji snimaju prilog o zastoju na cesti nudi ekskluzivni intervju o dramatičnoj situaciji.

Rekla sam ti da smo trebali ostati doma, spočitava DJEVICA i pokušava na sebi uočiti prve znakove upale pluća uzrokovane hladnoćom.

VAGA u svemu nalazi nešto lijepo, pa se zabavlja promatranjem snježnih pahuljica koje blistaju kao dijamanti na noćnom uličnom svjetlu, a ŠKORPION je spreman za još jedno intenzivno erotsko iskustvo u automobilu. Nema krivog mjesta i vremena za to, a mogućnost da ga netko ulovi u akciji za njega je samo bonus.

STRIJELCU je mećava nova avantura u kojoj će maksimalno uživati, za razliku od JARCA kojeg situacija maksimalno frustrira. Priroda je pokazala svoju nadmoć, a on se osjeća kao slabić zato što je ne može pobijediti.

VODENJAK radi ono što najbolje zna – pomaže svima. Pokušava ljudima objasniti da postoje puno gore stvari od snijega i da moraju biti zahvalni zbog svega što imaju u životu, na što jarac i bik samo kolutaju očima.

Uspaničena RIBA oprašta se od voljenih jer je sigurna da neće preživjeti mećavu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju