Dok nekima sama pomisao na zimu izaziva trnce u tijelu, drugi u njoj baš uživaju. Ušuškavanje pod dekicom dok vani pada snijeg, zaista je poseban doživljaj i mnogima odličan razlog da otkažu sve planove.

Jeste li ljubitelji mora, plaže i ledenih koktela, ili ste pak tip kojemu više odgovaraju zimske radosti - određuje i astrologija. U nastavku pročitajte koji to horoskopski znakovi obožavaju zimu i najsretniji su tijekom hladnih mjeseci.

1. Bik

Velikodušni zemljani znak poznat je po svojoj praktičnosti. Lako će se prilagoditi svakoj situaciji pa tako neće ni prigovarati da mu je previše vruće ili previše hladno. Ipak, njihova lijenost je jedna od glavnih karakternih crta pa im je zima najdraže godišnje doba.

Bikovi često zažale jer su se dogovorili za kavu, a ne žele biti nepristojni i otkazati dogovor. Zima im tako ide u prilog, jer će snijeg, kišu i hladnoću iskoristiti kao izgovor. Osim toga, bikovi smatraju da je uživanje u udobnosti doma najbolje provedeno vrijeme pa im je zato zima najdraže godišnje doba.

2. Rak

Vodeni znak vlada ljetom, ali duboko u sebi najviše voli zimu. Emotivni rakovi uživaju u druženju s dragim ljudima, a zima je doba kad se to zajedništvo najviše osjeti u zraku. Jako su uzbuđeni prije blagdana, ali taj duh ih ne prolazi ni kad blagdani prođu.

Dekica, vruća čokolada i neka dobra serija, puno su im draža subota, nego izlazak u neki klub, a intimna atmosfera koju donose hladni mjeseci u njima budi najljepše osjećaje.

3. Djevica

Djevicama će ljudi najčešće zamjeriti što su pomalo hladne. Odane, precizne, neovisne i tako inteligentne, djevice baš ne znaju pokazati svoje osjećaje. Kad dođe zima, svi se zatvore u tople domove, a djevicama je to prilika da uživaju u samoći koja im puni baterije.

Prijateljice Svi ga vole? Horoskopski znak koji se (navodno) slaže sa svim drugim znakovima

Djevice jako vole raditi na sebi, a zima je vrijeme kad uspiju pronaći najviše vremena za razmišljanje o sebi i drugima. Zimski spokoj savršena je prilika za to pa su djevice jedan od znakova koje obožavaju zimu.

4. Škorpion 

Škorpionima ljeto baš ide na živce, a gužve na plaži, stvaraju im poseban stres. Zato jedva čekaju zimu da napokon mogu odmoriti od raznih poziva i prijedloga za druženje na otvorenom.

Slika nije dostupna Magla, hladnoća… Ma, grozno! Horoskopski znakovi koji ne podnose zimu

Jutro u krevetu Četiri horoskopska znaka koja baš nikako ne vole jutro

Zima je idealna prilika da utonu u prostranstva dnevnog boravka, dok gledaju filmove i razmišljaju o ciljevima koje će si postaviti u godini koja je pred njima. Kad dođe jesen i njihovo vrijeme postaju nekako sretniji i zadovoljniji. Što je vani hladnije, to su kompletniji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju