Proljeće je ove godine opet pokazalo svoju hirovitu stranu. Prvo nas je počastilo vremenskim prilikama koje su više nalikovale ljetnima, a onda nam donijelo kišu i pad temperatura zbog kojih smo dobili dojam da smo u kasnoj jeseni.

Galerija Shein, 164 kune Planet obuća, 199 kuna Nine West, 370 kn +9 Next, 441 kuna

Srećom, ovaj prekid programa uistinu je kratak te nam se sunce, visoke temperature i stabilno vrijeme vraćaju ovaj tjedan.

Iako smo ovaj vikend zbog kiše privremeno opet posegnuli za zatvorenom obućom, brzo ćemo se vratiti klasičnim ljetnim modelima poput natikača i sandala.

Međutim, ne vole svi u potpunosti otvorenu obuću. Dokazuje to i popularnost sandala s otvorenom petom i zatvorenim prstima. Model koji na engleskom govornom području nazivaju slingback jedan je od najtraženijih.

Planet obuća, 199 kuna Planet obuća, 199 kuna (Foto: Planet obuća)

Srećom, ponuda ovih sandala uistinu je raznolika pa bez problema možete pronaći ležernije modele za dnevne prigode, poslovne varijante i svečanije večernje.

Najpopularnije varijante ovog modela su one s potpeticom umjerene visine, a posebno modeli s blok-potpeticom.

Zavirili smo u ponudu online trgovina brojnih brendova i za vas izdvojili 12 modela sandala s otvorenom petom i zatvorenim prstima za sve prigode. Razgledajte ih u našoj galeriji i inspirirajte se za kupovinu.

Next, 441 kuna Next, 441 kuna (Foto: Next)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju