U Klovićevim dvorima u Zagrebu jučer je otvorena izložba "Genesis" Nenada Sovilja, cijenjenog dizajnera nakita i kipara. Na izložbi su, uz novu kolekciju nakita izrađenu od plemenitih kovina i dragog kamenja, izložene njegove skulpture i mural, a predstavljena je i linija porculana nastala u suradnji s keramičarom i kiparom Branimirom Bobanom.

Galerija Trapezice modne kuće Alaia Trapezice modne kuće Alaia Trapezice modne kuće Alaia +5 Trapezice modne kuće Alaia

Na otvorenje izložbe koja se može razgledati do 17. rujna došle su i brojne poznate osobe, a među njima je bila i Severina.

Severina na izložbi Nenada Sovilja Severina na izložbi Nenada Sovilja (Foto: Marko Todorov/Cropix)

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda plijenila je pažnju i svojom odjevnom kombinacijom u kojoj su se već na prvi pogled najviše istaknule hlače. Severina je za ovu prigodu odabrala bijele pletene trapezice modne kuće Alaïa.

Trapezice modne kuće Alaia Trapezice modne kuće Alaia (Foto: Alaia)

Kombinirala ih je s topom u bijeloj boji, elegantnom jaknicom kratkih rukava i jednom od najpoželjnijih torbica na svijetu - kultnim Diorovim modelom Lady Dior u bijeloj boji.

Torba Lady Dior Torba Lady Dior (Foto: Dior)

S vremena na vrijeme, hlače trapez-kroja vrate se u modu. Vrhunac popularnosti doživjele su u 70-im godinama prošlog stoljeća kada su bile omiljen odjevni komad i pop i rock zvijezda.

Agnetha Faltskog u trapezicama 1974. godine Agnetha Faltskog u trapezicama 1974. godine (Foto: Profimedia)

Upravo su se tada najviše nosili modeli s vrlo naglašenim zvonolikim donjim dijelom nogavica, poput ovog koji je odjenula i Severina.

Danas su najpopularnije varijante s umjerenim trapez-krojem, a ove naglašenije rijetko viđamo. Šteta jer su vrlo efektne i uistinu mogu razigrati odjevnu kombinaciju.

Trapezice modne kuće Alaia Trapezice modne kuće Alaia (Foto: Mytheresa)

Severina i Jelena Rozga u istim štiklama - sviđa li vam se ovaj popularni model? Jelena Rozga na pozornici u Karlovcu Jelena Rozga u mini haljini i bijelim štiklama - 3 Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača +4 Severina je kultne natikače Oran zamijenila štiklama Portofino Ginavita Rossija

Izgleda poput boginje: Severinina hit-haljina iz Manga dolazi u šest boja Plisirana ružičasta haljina stvorena je za svečane prigode Haljina iz Manga u žutoj boji s cvjetnim printom Haljina iz Manga u boji neba +3 Haljina iz Manga u ljubičastoj boji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju