Vitamin C snažan je antioksidans koji su s veseljem prigrlili svi oni koji se brinu o svojoj koži i žele joj podariti samo najbolje. On štiti barijeru kože od slobodnih radikala, a istovremeno čini kožu čvršćom i sjajnijom. Stoga ne čudi što je upravo on postao glavna zvijezda dnevne rutine njege kože brojnih žena.

Galerija L'Oreal Revitalift Clinical serum i krema sa zaštitnim faktorom 50 L'Oreal Revitalift Clinical serum i krema sa zaštitnim faktorom 50 L'Oreal Revitalift Clinical serum +14 L'Oreal Revitalift Clinical krema sa zaštitnim faktorom 50

Iako vitamin C može doći u različitim oblicima, najbolji je onaj u obliku seruma. Serumi su poput pravih malih superjunaka jer se aktivno hvataju ukoštac s nepravilnostima na koži zbog kojih ona nerijetko izgleda starija nego što jest. U prvom redu to su fine linije, bore i mrljice na koži. Zato smo odlučili isprobati L'Oreal Revitalift Clinical visoko koncentrirani serum s 12 % čistog vitamina C, koji baš zbog visokog udjela vitamina C vidljivo ispravlja rane znakove starenja kože, i to u samo mjesec dana.
L'Oreal Revitalift Clinical serum i krema sa zaštitnim faktorom 50 L'Oreal Revitalift Clinical serum i krema sa zaštitnim faktorom 50 Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Vitamin C igra ključnu ulogu u ublažavanju znakova starenja kože, a osim što se bori s boricama, izbjeljuje mrljice na licu i zaustavlja sintezu melanina, koji potom sprječava razvoj hiperpigmentacijskih mrlja. Na taj način ujednačava ten, a cjelokupni je dojam kože lica svježiji i blistaviji. No serum L'Oreal Revitalift Clinical obogaćen je i drugim moćnim aktivnim sastojcima, poput salicilne kiseline, koja sužava pore i zaglađuje kožu, te vitamina E, koji zajedno s vitaminom C štiti kožu od vanjskih utjecaja.

Već poslije prve uporabe koža je vidno hidratizirana, a ten ujednačen. Tome u prilog ide i istraživanje koje su proveli na 63 ispitanika, a koje je potvrdilo da se u mjesec dana njihovo stanje kože znatno poboljšalo. Bore, fine linije, proširene pore i mrljice na licu neki su od glavnih krivaca zbog kojih djelujemo umornije i starije nego što jesmo, stoga je serum L'Oreal Revitalift Clinical idealan za sve one koji se bore s neujednačenim tenom i žele postići mladolik izgled kože lica.

L'Oreal Revitalift Clinical serum L'Oreal Revitalift Clinical serum Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Serum L'Oreal Revitalift Clinical nanosi se ujutro i navečer na čistu kožu lica kao prvi korak u rutini njege kože odmah nakon čišćenja odgovarajućim cleanserom. Kako je riječ o serumu, dovoljno je nanijeti 2-3 kapi i nježno ih utapkati u kožu lica i vrata, pritom izbjegavajući područje oko očiju.

S obzirom na to da serum u sebi sadrži visoku koncentraciju vitamina C, uz njega je uvijek važno koristiti kremu sa zaštitnim faktorom. SPF s visokim faktorom zaštitit će našu kožu od negativnog učinka koji sunčeve zrake imaju na kožu i omogućiti serumu da neometano odradi svoj posao.
L'Oreal Revitalift Clinical krema sa zaštitnim faktorom 50 L'Oreal Revitalift Clinical krema sa zaštitnim faktorom 50 Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Kako je uvijek najbolje koristiti proizvode iz iste linije, za svakodnevnu zaštitu kože posegnite za kremom L'Oreal Revitalift Clinical sa zaštitnim faktorom 50+. Taj lagani dnevni fluid s UV zaštitom idealan je za sve tipove kože, čak i onu najosjetljiviju, jer je testiran pod strogim dermatološkim i oftalmološkim nadzorom. Kremu će posebice obožavati oni koji se bore s pretjeranim lučenjem sebuma i imaju masnu kožu jer je njezina formula lagana i nemasna.
L'Oreal Revitalift Clinical krema sa zaštitnim faktorom 50 L'Oreal Revitalift Clinical krema sa zaštitnim faktorom 50 Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
I dok ćemo serum L'Oreal Revitalift Clinical koristiti kao prvi korak u svojoj rutini njege kože, krema L'Oreal Revitalift Clinical sa zaštitnim faktorom 50+ nanosi se kao posljednji, odnosno netom prije negoli počnemo stavljati šminku. Kako nam dolaze sunčaniji dani, u slučaju pretjeranog izlaganja suncu ne smijemo zaboraviti ponijeti kremu L'Oreal Revitalift Clinical sa sobom jer se u tim slučajevima taj snažni fluid mora obnavljati više puta tijekom dana kako bi koža bila u potpunosti zaštićena od sunca.
L'Oreal Revitalift Clinical serum i krema sa zaštitnim faktorom 50 L'Oreal Revitalift Clinical serum i krema sa zaštitnim faktorom 50 Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Fenomenalni kompleks za zaštitu od fotostarenja svojim svojstvima smanjuje tamne mrljice, ujednačava ten i ublažava bore, a zahvaljujući antioksidativnom vitaminu C kojim je obogaćen koža postaje blistava i zaglađenija.

L'Oreal Revitalift Clinical visoko koncentrirani serum s 12% čistog vitamina C i L'Oreal Revitalift Clinical krema sa zaštitnim faktorom 50+ u tandemu čine gotovo zaokruženu priču kada je u pitanju dnevna rutina njege kože. Bez straha ih možemo koristiti i s hijaluronskom kiselinom, a kako su kreirani i za one s najosjetljivijom kožom lica koja često zna reagirati na pojedine sastojke, s povjerenjem možemo uživati u blagodatima tih proizvoda jer će ponuditi koži potpunu njegu.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom L'Oreal po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju