Na svakom vjenčanju dvije haljine privlače najviše pažnje – mladenkina vjenčanica i svečana haljina vjenčane kume. I potražnja za kuminom haljinom može biti slatka "muka", a kako bismo vam olakšali taj zadatak, izdvojili smo 13 modela u kojima će svaka kuma zablistati.

Galerija

 

Pri odabiru haljine za vjenčanu kumu važno je pravilo da ne smije zasjeniti vjenčanicu. Ipak je to dan mladenaca i mladenka je ta koja treba biti u centru pažnje. Mnoge kume svoju haljinu biraju u dogovoru s mladenkom, pa se mladenka, primjerice, može složiti s time da njezina kuma nosi haljinu u svijetloj nijansi, poput bež ili krem boje te nježnih ružičastih nijansi.

Haljine za vjenčane kume iz novih kolekcija - 1
s.Oliver, 1184 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kuma sigurno neće pogriješiti ako izabere elegantnu haljinu koja nije prekratka niti previše otvorena. Mnoge kume žele dugačku haljinu jer su takvi modeli ujedno i najsvečaniji, a popularne su i šljokice te čipka. Iz trgovina smo izdvojili modele haljina za vjenčane kume koje laskaju različitim ženskim građama i u kojima će se svaka kuma osjećati posebno i dobro. Izbor razgledajte u fotogaleriji na početku teksta, a ne propustite pogledati i nove vjenčanice iz H&M-a za ženske figure od broja 32 do 46:

Nove vjenčanice iz H&M-a za ženske figure od broja 32 do 46