Znamo da zima još nije došla svom kraju, ali ovih dana počastila nas je višim temperaturama zbog kojih su mnogi u ormarima posegnuli za malo laganijim jaknama i kaputima.

Galerija

Općenito, kako zima ide prema svom kraju vrijeme je prevrtljivije pa imamo hladna jutra zbog kojih oblačimo najdeblje komade i toplija popodneva koja mogu istrpiti čak i omiljene balonere.

A za nešto malo više od mjesec dana ti će baloneri postati svakodnevna pojava na gradskim ulicama kao jedan od onih komada koji nikad ne izlazi iz mode.

Žene vole balonere jer ih je lako kombinirati, kako uz dnevne tako i uz elegantnije kombinacije. Odlično izgledaju uz traperice, majicu i tenisice, ali i na haljinu i cipele s potpeticom.

Bež baloneri među omiljenim su komadima mnogih zaljubljenica u modu, ali trgovine u svojoj ponudi imaju i balonere u drugim bojama, raznih krojeva i duljina.

U našoj galeriji izdvojili smo 12 modela koji se trenutno nalaze na policama dućana, a možda se među njima krije onaj iz kojeg se nećete skidati čim proljeće pokuca na vrata.

Sezane, 230 eura (1738,78 kn)
Sezane, 230 eura (1738,78 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)