Znamo da zima još nije došla svom kraju, ali ovih dana počastila nas je višim temperaturama zbog kojih su mnogi u ormarima posegnuli za malo laganijim jaknama i kaputima.

Općenito, kako zima ide prema svom kraju vrijeme je prevrtljivije pa imamo hladna jutra zbog kojih oblačimo najdeblje komade i toplija popodneva koja mogu istrpiti čak i omiljene balonere.

Slika nije dostupna Hoćete li ih nositi? Modeli tenisica kojima se predviđa velika popularnost ovog proljeća

Slika nije dostupna Od 89 do 199 kn: 10 modela traperica koje će se nositi ovo proljeće

A za nešto malo više od mjesec dana ti će baloneri postati svakodnevna pojava na gradskim ulicama kao jedan od onih komada koji nikad ne izlazi iz mode.

Žene vole balonere jer ih je lako kombinirati, kako uz dnevne tako i uz elegantnije kombinacije. Odlično izgledaju uz traperice, majicu i tenisice, ali i na haljinu i cipele s potpeticom.

Slika nije dostupna 20 suknji iz novih kolekcija koje će osvojiti i najveće ljubiteljice hlača

Bež baloneri među omiljenim su komadima mnogih zaljubljenica u modu, ali trgovine u svojoj ponudi imaju i balonere u drugim bojama, raznih krojeva i duljina.

U našoj galeriji izdvojili smo 12 modela koji se trenutno nalaze na policama dućana, a možda se među njima krije onaj iz kojeg se nećete skidati čim proljeće pokuca na vrata.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju