Jessica Chastain i Bryce Dallas Howard često se šale na račun svoje sličnosti. Naime, po mišljenju mnogih, američke glumice izgledaju kao sestre blizanke.

Galerija Jessica Chastain i Bryce Dallas Howard Margot Robbie i Jamie Pressley Emma Stone i Jane Levy +7 Leighton Meester i Minka Kelly

U situacijama kada se odluče za sličan stajling uistinu ih je teško prepoznati, a ponekad ni sebe same ne razlikuju.

Sjećam se da sam se jednom vozila podzemnom željeznicom i čitala magazin u kojem je bila malena fotografija Bryce. Pomislila sam: 'Što ja radim u tom magazinu?' Stvarno sam to pomislila, rekla je nedavno Jessica.

Opisala je i kako je jednom prilikom njihova sličnost zbunila čak i slavnog redatelja Rona Howarda, oca 38-godišnje Bryce: Bila sam u trgovini i prošla pored Rona. Onda mi je prijateljica koja je bila sa mnom rekla da se okrenuo i nekom drugom rekao: 'Mislim da sam upravo vidio Bryce.'

Margot Robbie i Jamie Pressley Margot Robbie i Jamie Pressley (Foto: Getty Images)

Nevjerojatna sličnost povezuje Jamie Pressley i Margot Robbie. Kada su se glumice upoznale 2017. godine na losanđeleskoj premijeri filma "I, Tonya", Jamie nije mogla sakriti svoje iznenađenje činjenicom da ona i Margot uistinu izgledaju kao blizanke.

U galeriji pogledajte još poznatih holivudskih klonova.

Margo Robbie i Jamie Pressley upoznale su se 2017. na premijeri Margo Robbie i Jamie Pressley upoznale su se 2017. na premijeri filma "I, Tonya" (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju