Hrvatska obala vječna je inspiracija mnogima i najljepše mjesto za odmor. Tako su i naše čitateljice podijelile s nama fotografije jadranskih plaža na kojima ljetuju. Zbog ovih slikovitih prizora naših plaža poželjet ćete da ljeto nikada ne prestane.

Vrijeme je godišnjih odmora, a naše čitateljice odlučile su iskoristiti pokoji trenutak na moru kako bi nam dočarale svoj komadić raja. One su s nama podijelile prekrasne fotografije jadranskih plaža, a ta lijepa gesta i prizori naprosto su nas oduševili i usrećili.

Pasjača Skrivene ljepotice: Sedam hrvatskih plaža koje pobjeđuju svaki filter na Instagramu

Morska ljepota koja se ne može kupiti nalazi se na otocima Cresu, Krku, Viru, Hvaru, Badiji, Lastovu, Molatu, Maunu, Malom Lošinju, Šolti te u Puli i Marušićima. Zbog ovih prizora iz snova ne želimo da ljetu ikad dođe kraj.

Sudeći po prodaji, Chad će ovo ljeto biti jako popularan Ima li šanse protiv flaminga? Stigao je novi dodatak za plažu koji se brzo rasprodaje

Stoga smo odlučili izdvojiti 15 prekrasnih fotografija plaža u fotogaleriju. Pogledajte ove slikovite jadranske kulise koje će vas podsjetiti na to da smo okruženi pravim remek-djelima.

Pogledajte i hrvatske plaže koje pobjeđuju svaki filter na Instagramu:

Skrivene ljepotice: Sedam hrvatskih plaža koje pobjeđuju svaki filter na Instagramu Pasjača Uvala duga, Čiovo Plaža Krcalo +4 Tepluš, Vis

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju