Hrvatska obala vječna je inspiracija mnogima i najljepše mjesto za odmor. Tako su i naše čitateljice podijelile s nama fotografije jadranskih plaža na kojima ljetuju. Zbog ovih slikovitih prizora naših plaža poželjet ćete da ljeto nikad ne prestane

Galerija

Vrijeme je godišnjih odmora, a naše čitateljice odlučile su iskoristiti pokoji trenutak na moru kako bi nam dočarale svoj komadić raja. One su s nama podijelile prekrasne fotografije jadranskih plaža, a ta lijepa gesta i prizori su nas naprosto oduševili i usrećili.

Naše čitateljice podijelile su s nama komadiće jadranskog raja, odnosno plaža na kojima ljetuju

Morska ljepota koju se ne može kupiti nalazi se na otocima Cresu, Krku, Viru, Hvaru, Badiji, Lastovu, Molatu, Maunu, Malom Lošinju, Šolti te u Puli i Marušićima. Zbog ovih prizora iz snova ne želimo da ljetu ikad dođe kraj.

Stoga smo odlučili izdvojiti 15 prekrasnih fotografija plaža u foto galeriju. Pogledajte ove slikovite jadranske kulise koje će vas podsjetiti da smo okruženi pravim remek-djelima.

Ako vam nije dosta ovih divnih prizora, pogledajte još fotografija hrvatskih plaža koje dokazuju da je raj mjesto na Zemlji.

Uvala Belej na Cresu
Uvala Belej na Cresu Foto: Zadovoljna.hr