Pojam ljepote mijenja se s vremenom i iako se na showbiz sceni stalno pojavljuju nova lica koja ulaze u borbu za titulu najljepšeg muškarca, nijedno od njih još se uvijek nije uspjelo približiti ovim nezaboravnim legendama.

Galerija Robert Redford Paul Newman Cary Grant +11 Steve McQueen

Od smrti Rudolpha Valentina prošlo je više od 90 godina, a uspomena na glumca koji je imao obožavateljice diljem svijeta još uvijek ne blijedi.

Rudolph Valentino Rudolph Valentino (Foto: Profimedia)

Cijela generacija žena željela je s njim odjahati u suton, izjavila je jednom prilikom glumica Bette Davis. Na njegovu sprovodu u New Yorku 1926. okupilo se više od 100.000 ljudi koji su došli odati počast prvoj pravoj svjetskoj filmskoj zvijezdi.

Plavookoga Paula Newmana povijest pamti kao jednog od najboljih holivudskih glumaca svih vremena. Osim talenta krasila ga je i ljepota kojoj žene jednostavno nisu mogle odoljeti.

(Ne)moguća lista: 20 najljepših holivudskih glumica današnjice Mjesto na popisima najljepših gotovo uvijek ima glumica Gal Gadot Jessica Alba Charlize Theron +17 Kate Beckinsale

U galeriji na početku teksta pogledajte tko se još redovito nađe na listama najljepših muškaraca svih vremena.

Clint Eastwood Clint Eastwood (Foto: Profimedia)

Cary Grant Cary Grant (Foto: Profimedia)

15 slavnih muškaraca s najljepšim osmijehom Muškarci s najljepšim osmijehom Muškarci s najljepšim osmijehom Muškarci s najljepšim osmijehom +11 Muškarci s najljepšim osmijehom

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju