Svijet zabave iznjedrio je mnoge nezaboravne parove koji su plijenili pažnju svojim često vrlo burnim odnosom, ali i izgledom. Na listama najzgodnijih slavnih parova svih vremena uvijek se nađu Paul Newman i Joanne Woodward.

Joanne je imala 22 godine kada je prvi put upoznala Paula u uredu svog agenta. Uopće nije bila impresionirana Paulom koji je za nju bio samo još jedan glumac lijepog lica. Međutim, on je itekako bio očaran njome.

Bila je moderna i neovisna, a ja sam bio sramežljiv i malo konzervativan. Trebalo mi je puno vremena kako bih je uvjerio da nisam tako dosadan kako izgledam, rekao je kasnije Newman.

Naposljetku su se zaljubili i oženili 1958. godine, nedugo nakon što se Paul razveo od svoje prve supruge Jackie Witte. Brak Paula i Joanne trajao je 50 godina, sve do smrti slavnog glumca 2008. godine.

Među parovima koji su prozivani najzgodnijima nalaze se Johnny Depp i Kate Moss.

Carolyn Bessette-Kennedy i John F. Kennedy Jr. - 5 Stil za pamćenje: Najbolje odjeveni slavni parovi svih vremena

Paul Newman Slažete li se s izborom? 15 najljepših muškaraca svih vremena

Upoznali su se 1994. godine u jednom njujorškom baru. Kate je tada imala 20, a Johnny 31 godinu. Od trenutka kada smo počeli razgovarati, znala sam da ćemo biti zajedno, ispričala je kasnije slavna manekenka.
Njihova burna veza trajala je četiri godine, a Kate je priznala kako je godinama plakala zbog njihova prekida.

Zavirite u galeriju i pogledajte još zgodnih slavnih parova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju