Torbe čistih, jednostavnih linija uvijek izgledaju moderno i šik i zato im se, unatoč trendovima koji dolaze i prolaze, uvijek vraćamo. I u novim kolekcijama 'highstreet' brendova mogu se pronaći odlični klasični modeli torbi, a za vas smo izdvojili njih čak 15.

Galerija

 

U novim modnim kolekcijama koje su stigle u trgovine svaki dan nađemo nešto zanimljivo i lijepo, a ovoga puta posebno su nas zanimale torbe. Provjerili smo ponudu modela torbi koje možemo nositi svaki dan i koje će pristajati uz raznorazne odjevne kombinacije i stilove.

I u novim kolekcijama 'highstreet' brendova mogu se pronaći odlični klasični modeli torbiTražili smo veće torbe kakve većina žena i bira za posao i druge svakodnevne prilike, u koje će stati sve ženske potrepštine, a htjeli smo biti i što raznovrsniji kada je o bojama riječ. Pronašli smo modele u žutoj, plavoj, smeđoj, crvenoj, puderastoj nijansi i, naravno, nezaobilaznoj crnoj. Pažnju smo posvetili traženju torbi za posao, ali vjerujemo da će mnoge žene ove lijepe modele željeti nositi i u posebnim prilikama.

Mango, 169,90 kn
Mango, 169,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)


Kakve ćemo torbe "klasičarke" cjenovnog ranga od 114 do 3363 kune nositi ovoga proljeća, doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.


Hit proljeća i ljeta: Štikle koje će uskoro zavladati i hrvatskim ulicama