Bivši par američku glumicu Hayden Panettiere i ukrajinskog boksača Vladimira Klička dijeli razlika od čak 45 centimetara visine. Hayden je sa svojih 153 centimetra visine jedna od najnižih slavnih žena, a još niže od nje su Paula Abdul i Jada Pinkett Smith.

Galerija Paula Abdul u društvu Magica Johnsona Paula Abdul (152 centimetra) Hayden Panettiere (153 centimetra) +8 Kourtney Kardashian (152 centimetra)

Lady Gaga vješto "skriva" svoju visinu od 155 centimetara noseći izrazito visoke platforme i potpetice, a slavnu pjevačicu gotovo je nemoguće vidjeti u obući ravnog đona.

Lady Gaga (155 centimetara) Lady Gaga (155 centimetara) (Foto: Guliver image)

U obitelji Kardashian nitko nije naročito visok, osim Khloe Kardashian, koja sa svojih 177 centimetara visine odskače od ostalih sestara. Najniža je Kourtney Kardashian, koja je visoka 152 centimetra te također voli nositi što više potpetice kako bi izdužila figuru.

Visoke žene i niski muškarci - 7 Visoke žene i niski muškarci: 10 slavnih parova kojima centimetri nisu važni

U fotogaleriji pogledajte deset sitnih slavnih dama koje su sa svojih 155 centimetara i manje među najnižim ženama u svijetu zabave.

Kourtney Kardashian sa svojih 152 centimetra najniža je od svojih sestara Kourtney Kardashian sa svojih 152 centimetra najniža je od svojih sestara (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju