Liam Hemsworth jedan je od onih slavnih frajera koji oduzimaju dah. Svjetlo smeđa kosa, plave oči i pogled dobrice, Liama redovito stavljaju na liste najzgodnijih muškaraca na svijetu.

Galerija Liam Hemsworth Liam Hemsworth Liam Hemsworth +16 Liam Hemsworth i Kate Winslet u filmu

Mladi australski glumac 13. siječnja slavi 33. rođendan, a to je savršen povodo da s vama podijelimo fotografije i pokoju zanimljivost iz njegova života.

Science and Golden Ratio of Beauty koristi znanost kako bi izračunao savršene proporcije lica, a tu matematiku spaja s mišljenjem žena diljem svijeta, kako bi složio listu najseksipilnijih muškaraca na svijetu. Tu smo vam listu predstavile krajem prošle godine, a Liam je na njoj zauzeo visoko četvrto mjesto.

U anketi smo vas pitale koji muškarac, po vama, zaslužuje titulu najljepšeg i najzgodnijeg na svijetu.

Osim za Liama, mogle ste glasati za Roberta Pattinsona, Hritika Roshana, Justina Trudeaua, Toma Hollanda, Davida Beckhama, Idrisa Elbu, Bradleya Coopera, Chrisa Evansa i Zaca Efrona.

Liam Hemsworth Mladi Liam Hemsworth (Foto: Profimedia)

Od ukupuno 1694 glasa, čak 411 dobio je upravo Liam, kojega ste istaknule kao najseksipilnijeg muškarca s liste, odnosno – najboljeg od najboljih.

Liama smo "upoznale"  prije više od 10 godina, kad nas je osvojio ulogom Galea u popularnom serijalu Igre Gladi. Glumačku karijeru započeo je gostovanjem u australskim sapunicama, a prije nego što je postao glumac, šest mjeseci je postavljao podove i tako zarađivao za život.

Nakon uloge u Igrama Gladi, Liamova karijera je buknula pa se proslavio u raznim ulogama, a sve do jedne su oduzimale dah. Jedna od upečatljivijih, svakako je ona iz filma Krojačica, gdje ga glumio uz bok velike Kate Winslet.

Liam Hemsworth Liam Hemsworth i Kate Winslet u filmu "Krojačica" (Foto: Profimedia)

Australski glumac bio je u braku s Miley Cyrus. Njihova ljubav je započela 2009. dok su snimali film The Last Song. Nakon trogodišnje veze, objavili su zaruke, a nedugo nakon toga počelo se šuškati da više nisu zajedno. Ipak, 2018. su obnovili svoju ljubav i vjenčali se, a samo godinu nakon toga se njihov brak raspao.

Liam Hemsworth - 6 Liam Hemsworth - 6 (Foto: Profimedia)

Liam je mladić koji zna koje su najvažnije vrijednosti u životu. Više puta je javno zahvalio svojim roditeljima na podršci i ljubavi i govorio kako su najbolji na svijetu, a od njegovih prijatelja mogu se čuti samo riječi hvale.

Koji je muškarac s liste vama najzgodniji?

glasova:

Jedna od njegovih najboljih prijateljica, Rebel Wilson, javno ističe kako je Liam jedna od najtoplijih osoba koje poznaje. Dobar je prema svima, voli životinje i ne jede meso, a prema ženama je pravi kavalir.

Slažete li se s izborom? Ovo je 10 najzgodnijih muškaraca u 2022. godini Robert Pattinson Najzgodniji muškarci 2022. - 7 Najzgodniji muškarci 2022. - 6 +7 Najzgodniji muškarci 2022. - 5

Slažete li se? 20 najzgodnijih fiktivnih muškaraca iz slavnih filmova Brad Pitt kao Tristan Ludlow u filmu 'Legenda o jeseni' Najzgodniji likovi iz filmova Najzgodniji likovi iz filmova +17 Najzgodniji likovi iz filmova

Obično ljudi ne mogu biti lijepi i smiješni istovremeno. Međutim, Liam je tolika legenda, s njim se stalno smiješ, a uz to je još i prekrasan, rekla je Rebel u showu Ellen DeGeneres. 

Liam Hemsworth Liam Hemsworth (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju