Liam Hemsworth jedan je od onih slavnih frajera koji oduzimaju dah. Svjetlo smeđa kosa, plave oči i pogled dobrice, Liama redovito stavljaju na liste najzgodnijih muškaraca na svijetu.

Galerija Liam Hemsworth Liam Hemsworth Liam Hemsworth +16 Liam Hemsworth i Kate Winslet u filmu

Mladi australski glumac 13. siječnja slavi 33. rođendan, a to je savršen povodo da s vama podijelimo fotografije i pokoju zanimljivost iz njegova života.

Science and Golden Ratio of Beauty koristi znanost kako bi izračunao savršene proporcije lica, a tu matematiku spaja s mišljenjem žena diljem svijeta, kako bi složio listu najseksipilnijih muškaraca na svijetu. Tu smo vam listu predstavile krajem prošle godine, a Liam je na njoj zauzeo visoko četvrto mjesto.

U anketi smo vas pitale koji muškarac, po vama, zaslužuje titulu najljepšeg i najzgodnijeg na svijetu.

Osim za Liama, mogle ste glasati za Roberta Pattinsona, Hritika Roshana, Justina Trudeaua, Toma Hollanda, Davida Beckhama, Idrisa Elbu, Bradleya Coopera, Chrisa Evansa i Zaca Efrona.

Liam Hemsworth Mladi Liam Hemsworth (Foto: Profimedia)

Od ukupuno 1694 glasa, čak 411 dobio je upravo Liam, kojega ste istaknule kao najseksipilnijeg muškarca s liste, odnosno – najboljeg od najboljih.

Liama smo "upoznale"  prije više od 10 godina, kad nas je osvojio ulogom Galea u popularnom serijalu Igre Gladi. Glumačku karijeru započeo je gostovanjem u australskim sapunicama, a prije nego što je postao glumac, šest mjeseci je postavljao podove i tako zarađivao za život.

Nakon uloge u Igrama Gladi, Liamova karijera je buknula pa se proslavio u raznim ulogama, a sve do jedne su oduzimale dah. Jedna od upečatljivijih, svakako je ona iz filma Krojačica, gdje ga glumio uz bok velike Kate Winslet.

Liam Hemsworth Liam Hemsworth i Kate Winslet u filmu "Krojačica" (Foto: Profimedia)

Australski glumac bio je u braku s Miley Cyrus. Njihova ljubav je započela 2009. dok su snimali film The Last Song. Nakon trogodišnje veze, objavili su zaruke, a nedugo nakon toga počelo se šuškati da više nisu zajedno. Ipak, 2018. su obnovili svoju ljubav i vjenčali se, a samo godinu nakon toga se njihov brak raspao.

Liam Hemsworth - 6 Liam Hemsworth - 6 (Foto: Profimedia)

Liam je mladić koji zna koje su najvažnije vrijednosti u životu. Više puta je javno zahvalio svojim roditeljima na podršci i ljubavi i govorio kako su najbolji na svijetu, a od njegovih prijatelja mogu se čuti samo riječi hvale.

Ankete

(9457) Koji je muškarac s liste vama najzgodniji?

rezultati povratak glasova2122
rezultati

Jedna od njegovih najboljih prijateljica, Rebel Wilson, javno ističe kako je Liam jedna od najtoplijih osoba koje poznaje. Dobar je prema svima, voli životinje i ne jede meso, a prema ženama je pravi kavalir.

Slažete li se s izborom? Ovo je 10 najzgodnijih muškaraca u 2022. godini Robert Pattinson Najzgodniji muškarci 2022. - 7 Najzgodniji muškarci 2022. - 6 +7 Najzgodniji muškarci 2022. - 5

Slažete li se? 20 najzgodnijih fiktivnih muškaraca iz slavnih filmova Brad Pitt kao Tristan Ludlow u filmu 'Legenda o jeseni' Najzgodniji likovi iz filmova Najzgodniji likovi iz filmova +17 Najzgodniji likovi iz filmova

Obično ljudi ne mogu biti lijepi i smiješni istovremeno. Međutim, Liam je tolika legenda, s njim se stalno smiješ, a uz to je još i prekrasan, rekla je Rebel u showu Ellen DeGeneres. 

Liam Hemsworth Liam Hemsworth (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju