Teško je povjerovati da je od premijere filma "Ona je sve to" prošlo čak 20 godina. Teen romansa redatelja Roberta Iscovea u američkim kinima počela se prikazivati 29. siječnja 1999. i odmah postala hit.

Galerija Rachel Leigh Cook (Laney Boggs) i Freddie Prinze Jr. (Zack Siler) u sceni iz filma Freddie i Jodi Lyn O\'Keefe (Taylor Vaughan) Paul Walker koji je glumio Deana Sampsona preminuo je 2013. godine +7 Rachael Leigh Cook

Već u prvom vikendu prikazivanja film je došao na prvo mjesto gledanosti u SAD-u, a naposljetku je zaradio više od 100 milijuna dolara, što je tada bio velik uspjeh za ovakav tim filmskog uratka.

Glavni likovi ove moderne adaptacije drame "Pygmalion" Georgea Bernarda Shawa te filma "My Fair Lady" Georgea Cukora su Zack Siler i Laney Boggs, omiljen dečko u srednjoj školi Souther California i samozatajna štreberica.

Freddie i Jodi Lyn O\'Keefe (Taylor Vaughan) Freddie i Jodi Lyn O\'Keefe (Taylor Vaughan) (Foto: Guliver/CoverImages)

Kada Zacka njegova jednako popularna djevojka Taylor ostavi zbog Brocka Hudsona, bivše zvijezde reality showa Real Word, kojeg je upoznala tijekom proljetnih praznika, Zack sam sebe pokušava utješiti tvrdnjom da je ionako može zamijeniti bilo koja cura u školi. Njegov prijatelj Dean tada ga izazove na okladu. Zack ima šest tjedana da „običnu“ curu iz škole pretvori u kraljicu maturalne večeri i odabire upravo Laney. Naravno, kako to obično biva u teen filmovima, Zack se zaljubljuje u Laney i nakon mnogo peripetija osvaja njezino srce, koje ionako nikad nije bilo ravnodušno prema njemu.

Rachael Leigh Cook u sceni iz filma Rachael Leigh Cook u sceni iz filma (Foto: Guliver/CoverImages)

Zacka i Laney utjelovili su Freddie Prinze Jr. i Rachael Leigh Cook. Glumačka ekipa sjajno se slagala na setu, a Rachael i danas ima samo riječi hvale za Freddieja.

On je uistinu dobar čovjek, tako da mu je lako vjerovati kada ga gledate na ekranu i zaključiti da njegove namjere nisu loše. Također je sjajan glumac. A one njegove oči… Presladak je, kazala je u intervjuu za E Online povodom 20. godišnjice početka prikazivanja filma.

Prisjetila se i prerano preminulog Paula Walkera, koji je 2013. godine poginuo u automobilskoj nesreći: Bio je sjajan glumac, ali nije se ponašao 'glumački'. Djelovao je kao surfer koji je slučajno dobar u glumi, a kojeg je netko pronašao na plaži i dovukao na set. Odradio bi svoj posao i držao se za sebe.

U galeriji pogledajte kako danas izgledaju zvijezde filma "Ona je sve to".

Paul Walker koji je glumio Deana Sampsona preminuo je 2013. godine Paul Walker koji je glumio Deana Sampsona preminuo je 2013. godine (Foto: Guliver/CoverImages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju