Za neke ona je "vječita prva dama" no širom svijeta Michelle Obama je "najcjenjenija". Prema nedavnoj anketi YouGov.com, kojom je obuhvaćeno 42.000 ljudi u 41 zemlji bivša prva dama na čelu je popisa "Najcjenjenije žene u svijetu".

 

Michelle Obama na tom je popisu nadmašila i svoju prijateljicu Oprah Winfrey koja je na drugom mjestu. Glumica i aktivistica za ljudska prava Angelina Jolie je treća, a britanska kraljica Elizabeth II četvrta.

Na popisu najcjenjenijih muškaraca, bivši američki predsjednik Barack Obama drugi je, iza milijardera i filantropa Billa Gatesa

Bivša američka državna tajnica Hillary Clinton, također bivša prva dama, na osmom je mjestu, a pop diva Madonna jedanaesta. Sadašnja prva dama Melania Trump 19. je na popisu od 20 osoba.

Na popisu najcjenjenijih muškaraca Michellin suprug bivši američki predsjednik Barack Obama drugi je, iza milijardera i filantropa Billa Gatesa. Međunarodna akcijska zvijezda Jackie Chan na trećem je mjestu. Na anketi provedenoj samo na američkom uzorku Obama je ispred sadašnjeg predsjednika Donalda Trumpa koji je na 14. mjestu.

Michelle Obama Michelle Obama: 10 najpoznatijih izjava koje će vrijediti uvijek

Slika nije dostupna Životne mudrosti: 10 lekcija Opre Winfrey koje su mnogima otvorile oči

LISTA 10 NAJCJENJENIJIH ŽENA NA SVIJETU:

1. Michelle Obama

2. Oprah Winfrey

3. Angelina Jolie

4. Elizabeta II

5. Emma Watson

6. Malala Yousafzai

7. Peng Liyuan

8. Hillary Clinton

9. Tu Youyou

10. Taylor Swift

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju