Trudnicama nisu potrebne posbene modne kombinacije kako bi naglasile ljepotu i već poznati sjaj. Ali poznate trendseterice ne žele se odreći svog prepoznatljivog stila niti s trbuščićem kojeg uspjevaju lijepo 'uklopiti' u svoj styling. Tako smo izdvojili one poznate dame koje se u drugom stanju nisu odrekle kratkih i slatkih haljinica


Holivudske glumice i svjetski poznate manekenke posvećuju mnogo pažnje svojem izgledu i fit formi, a zdravih pravila života ne odriču se niti u trudnoći.

Mlada glumica Rachel Bilson uskoro će po prvi put postati mama, a zahvaljujući lijepom vremenu i činjenici da živi u sunčanoj Kaliforniji, 'ne skida' se iz kratkih haljinica koje otkrivaju njene noge. Isto vrijedi i za Milu Kunis, koja je prije manje mjesec dana rodila kćerkicu.

Štikli i kratkih haljina ni u visokoj trudnoći nije se odrekla Kim Kardashian, voj prekrasan stas ponosno pokazuje i glumica Alyson Hannigan, a poput manekenke s piste izgleda i glumica Rosamund Pike, koja u visokoj trudnoći promovira filmski hit Nestala.

Dakako, najviše pažnje svome izgledu posvećuje modna ikona Blake Lively, koja je nedavno objavila sretne vijesti o majčinstvu, i u kojima uživa punim plućima.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako izgledaju slavne mame u blaženom stanju.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju