Vjerujete li u muško-ženska prijateljstva, vjerojatno njegujte platonske odnose s pripadnicima jačeg spola. Muškarci, naime, imaju neke karakteristike koje ne možete naći kod svojih prijateljica, i zato se želite okružiti njima u svim životnim situacijama


1. Prijatelj koji govori apsolutnu istinu

S njime možete pričati o svemu, uključujući i važnim životnim odlukama, jer znate da će vam uvijek reći istinu u lice. On ne podliježe tetošenju i vašim suzama, već jasno i glasno izražava svoj stav bez obzira pričate li o nekoj novoj poslovnoj ponudi ili činjenici da vam ne stoji neki odjevni komad.

Vjerujete li u žensko-muška prijateljstva u svom životu želite imati mušku osobu s kojom možete podijeliti najintimne detalje, koja će vam reći apsolutnu istinu, i zbog kojeg ćete se osjećati lijepo.

2. Prijatelj koji s vama voli koketirati
Između vas nema kemije i znate da nikad nećete biti u romantičnoj vezi, ali to vas ne sprječava da uživate u međusobnom koketiranju. Ljudi koji vas prvi put upoznaju misle da ste par, ali vi ste samo dobri prijatelji koji znaju cijenu dobrog komplimenta. Uz njega se osjećate lijepo i poželjno.

3. Prijatelj s vezama koji zna sve novitete

On zna gdje izlaze slavni, koji je noćni klub trenutno hit, i kamo morate otići na večeru. Uz to ima veze, te bez problema nalazi ulaznice za glazbene spektakle, filmske premijere i sva druga zabavna događanja u gradu. Obožavate ga, treba li to uopće naglasiti?

4. Prijatelj-zaštitnik
On je vaša stijena, i više od samo pukog fizičkog zaštitnika. Kad mu pošaljete sms sa sadržajem tipa: 'Novi tip s kojim izlazim, paralelno viđa još tri žene', on promptno odgovara s 'Želiš li da ga odem posjetiti nakon posla?' Iako znate da mu prijatelj neće nauditi, zbog njegovog mačo stava, odmah se osjećate bolje.

5. Prijatelj-tješitelj
On vas ne osuđuje, predano sluša sve što mu govorite i spreman vam je ponuditi utješnu riječ. Upravo zato priznajete mu stvari, koje ne možete reći nikome drugome. Uvijek je na raspolaganju za vas, ali takav stav očekuje i od vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju