Život na kraljevskom dvoru podliježe određenim pravilima kojih se svi moraju pridržavati, pa tako i Meghan Markle prije nego što je postala vojvotkinja od Sussexa.

Galerija Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle u traper haljini - 5 +1 Meghan se morala odreći svoje karijere zbog ljubavi
Evo čega se sve morala odreći zbog života na kraljevskom dvoru:

ODREKLA SE GLUMAČKE KARIJERE
Meghan Markle bila je uspješna glumica, koja se proslavila ulogom Rachel Zane u seriji "Suits". No s ozbirom da se vojvotkinja ne može baviti javnim poslom, nakon sedam sezona morala se pozdraviti od svoje televizijske karijere.

Umjesto na setu vrijeme sada provodi obavljajujući protokolarne dužnosti, zalaže se za određene humanitarne projekte te se bavi dobrotvornim radom.
ODREKLA SE DRUŠTVENIH MREŽA
Čast iznimnkama, no članovi kraljevske obitelji nemaju osobne račune na društvenim mrežama, niti o sebi samovoljno dijele informacije na internetu. Upravo zato, Meghan je odlučila izbrisati svoj Instagram profil, ali je i prestala pisati blog The Tig.

Na ovim platformama znala je objavljivati fotografije svojih pasa, snimati detalje iz svoje kuće, hvaliti se sa svojom kolekcijom cipele ili nakita. Takvo ponašanje nije u skladu s kraljevskim propisima.

ODREKLA SE SAMOSTALNOG KRETANJA U JAVNOSTI

Kad nije snimala seriju, Meghan se mogla povući u svoju privatnost, te izbjegavati susrete s ljudima. Osobi s kraljevskog dvora nemoguće je slobodno se kretati po cesti.

Zbog velike popularnosti obično su pripadnici tih visokih krugova uvijek u društvu ljudi iz osiguranja.

Kada bi se zaželjela samoće princeza Diana znala je šmugnuti iz Kennsingtonske palače, a priča se kako je i Meghan počela kopirati takvo ponašanje od Harryjeve majke. Meghan Markle i princ Harry u Walesu Meghan se morala odreći svoje karijere zbog ljubavi (Foto: Getty Images)
ODREKLA SE PRIVATNOSTI
Osobe iz kraljevske obitelji žive pod povećalom javnosti. Intimni detalji iz njihovog života - poput toga jesu li trudni, planiraju li djecu ili mogu li zanijeti – javna su stvar.

Iako je Meghan djelomično živjela takav život dok je bila glumica, kao vojvotkinja od Sussexa morala se odreći svoje privatnosti. Ne čudi stoga što se po medijima razvlači njezin kompliciran odnos s ocem, ali i dijele kućni video uradci kad je imala osam godina.

ODREKLA SE DIJELA SVOJE GARDEROBE
Vojvotkinja od Sussexa u javnim prilikama ne smije nositi mini suknje i haljine, kao ni komade dubokog dekoltea. Treba paziti kakve bira cipele i druge modne dodatke, ali i čije kreacije drži u svojem ormaru.

Kojih se sve odjevnih komada Meghan Markle odrekla pročitajte ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju