Želite li u trenu osvježiti izgled, nova frizura je najbolje i najbrže rješenje, a mi vam predlažemo bob-lob. Ovu frizuru obožavaju poznate ljepotice, a ona se može prilagoditi svakom obliku lica i strukturi kose


Nova frizura u trenu može popraviti raspoloženje. Ova mala, ali velika promjena osvježiti će vaš izgled, a na vama je da odaberete onu koja vam se najviše sviđa, u dogovoru s vašim frizerom u kojeg imate povjerenja.

Želite li u trenu osvježiti izgled, nova frizura je najbolje i najbrže rješenje.

Za sve one koji žele biti u korak s trendovima predlažemo jednostavnu i upečatljivu frizuru koju su već isprobale brojne poznate ljepotice, ali koja još uvijek itekako žari i pali holivudskim svijetom.

Riječ je o bob-lob frizuri koju opisuju dužine kose koje variraju od visine ušne resice (bob frizura) pa sve do ramena (lob frizura), a koju krase vrlo opuštene i ležerne kovrče često osvježene ležernim, pomalo razbarušenim 'jutarnjim' izgledom.

Ako ste spremni za promjene, donosimo 7 celebrity prijedloga za popularnu bob-lob frizuru koju je lako kopirati, a koja se zahvaljujući različitim dužinama može prilagoditi svakom obliku lica i strukturi kose.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju