Ležerno odjevene, a istodobno maksimalno sofisticirane – to su Parižanke. Na glasu su kao dame s najboljim modnim stilom i upravo ih zato žene diljem svijeta vole kopirati. U nastavku pogledajte koje to odjevne predmete Parižanke izbjegavaju

1. Cipele s potpeticom srednje veličine. Odabrat će gležnjače s niskom petom i balerinke ili salonke s višom petom, ali nikada neće odabrati zlatnu sredinu. 'Sve ili ništa' njihova je modna mantra.

2. Odjeća s vidljivim logotipom. Njihova tijela nisu reklamni panoi i zato izbjegavaju logo brendova na svojoj odjeći.

Uvijek igraju na kartu sofisticiranosti i ne pronalaze 'jeftine' načine za privlačenje pažnje. Kod njih ne postoji opasnost da majica ili top slučajno grudi izlože pogledima.

3. Donji dio trenirke. Radije će nositi prozračne i šire hlače opuštenijeg kroja zato što su jednako ležerne poput trenirke, ali ih ipak mogu odjenuti na mjesta na kojima donji dio trenirke nije primjeren odjevni komad.

>>7 trikova besprijekornog izgleda koje smo naučili od Francuskinja


4. Odjeća od poliestera, najlona, vinila i ostalih umjetnih materijala. Ne pada im na pamet da se znoje u umjetnim materijalima poput poliestera. One nose prirodne materijale kao što je pamuk jer se u njima osjećaju najugodnije.

>> Nevjerojatan video: 3 minute u kojima ćete obići cijeli Pariz

5.Traperice s cirkonima. Ignoriraju blještave modele s raznim aplikacijama i biraju klasične jednobojne modele bez ikakvih ukrasa koji se mogu nositi u svim prigodama.

6. Majice ili topovi koji previše otkrivaju. Uvijek igraju na kartu sofisticiranosti i ne pronalaze 'jeftine' načine za privlačenje pažnje. Kod njih ne postoji opasnost da majica ili top slučajno grudi izlože pogledima - Parižanke si to nikada neće dopustiti.

7. 'Lažne' torbe slavnih dizajnera. To ne znači da si sve Parižanke mogu priuštiti modele slavnih dizajnera, ali umjesto 'lažnjaka' radije će nositi jeftine originale.

U našoj galeriji pogledajte kalsične odjevne komade kojem bi Parižanke dale zeleno svjetlo.




 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju