Gdje god da se pojavi, britanska glumica Elizabeth Hurley unosi dozu glamura i elegancije, za što je osim profinjenog držanja zaslužan uvijek odmjeren modni stil. Tijelo pješčanog sata glumica ističe pripitim haljinama stavljajući naglasak na bujne grudi, koje svim damama raskošnog poprsja mogu poslužiti kao primjer najpristojnije doze otkrivanja koja nikada ne graniči s pretjeranim

Na televizijskom sajmu Mipcom u Cannesu, Elizabeth Hurley s ostatkom glumačke ekipe promovirala je najnoviju seriju 'The Royals', suvremenu dramu o kraljevskoj obitelji iskvarenoj moći i bogatstvom. Lik kraljice Helene koju utjelovljuje, britanska glumica s lakoćom je svladala, jer njezino držanje i u privatnom životu najbliže je pojmu kraljevskog, uvijek elegantno i ponosno.

>>Koji dekolte odgovara vašem obliku grudi?

Kada je riječ o modnom stilu ženstvene glumice on nikada ne prelazi dozu dobrog ukusa, što imajući na umu raskošno poprsje koje krasi njezinu figuru, zaslužuje svaku pohvalu.

Lekcija koje se pridržava prilikom odabira dekoltea na ženstvenim haljinama, koji inače brojnim damama bujnog poprsja zadaje glavobolje, svodi se na tri kroja - blagi V izrez, okrugli dekolte i kockasto rezani. Sva tri uspješno ispunjavaju osnovne uvjete za savršenu dozu istaknutosti grudi, oni ih pozicioniraju, podižu i bujnost održavaju pod kontrolom pri čemu nikada ne prelaze dozu dobrog ukusa.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju