Pronalazak proizvoda za njegu kože koji je učinkovit i istovremeno povoljan mnogim ženama predstavlja razlog za sreću. Informacijama o proizvodima koji zadovoljavaju spomenute kriterije okruženi smo sa svih strana, a jedan od faktora koji uzimamo u obzir kada odlučujemo o nečijim preporukama su recenzije proizvoda.

Kada proizvod ima više od 20 tisuća recenzija i prosječnu ocjenu 4.5/5 mnogima je to znak da ga itekako trebaju uzeti u obzir. Iza jednog takvog proizvoda stoji brend Acure, a njegovo ime je "Acure Brightening facial scrub".

Radi se o pilingu za lice koji obavlja cijeli niz zadataka - uklanja višak masnoće, pomaže u liječenju akni i na površinu izvlači blistavi ten.

Kako kažu njegovi tvorci, "Acure Brightening facial scrub" nježno uklanja masnoću i prljavštinu s kože lica, omekšava je, njeguje i vlaži, hrani i regenerira stanice te je idealan  za sve tipove kože.

Proizvod se nanosi na mokro lice nakon čega ga je potrebno nježnu utrljati vršcima prstiju i temeljito isprati. Preporuka je da se koristi tri puta tjedno za meku i blistavu kožu.

Njegova cijena na Amazonu je 17,19 eura (129,32 kn).

Ocjenjujući ovaj proizvod, čak 74 posto onih koji su to učinili dalo mu je čistu peticu. U trenutku pisanja teksta to je gotovo 15 tisuća zadovoljnih korisnika i korisnica.  Dio njihovih oduševljenih komentara izdvojili smo u nastavku.

"Ovo je vjerojatno jedni proizvod kojem vjerujem da je odličan piling za lice. Održava moje lice vrlo glatkim i odlično djeluje na izglađivanje akni. Moju kožu ostavlja mekom, nikad sugom i s njim ne možete pogriješiti."

"Koristim ga već neko vrijeme. Tražila sam piling bez plastike i da ne košta previše. Ovaj je nevjerojatan. Moja koža je meka i osvježena. Nakon nanošenja imam kožu meku poput bebine. Ovo je najbolji poling za lice koji sa ikad koristila, koji je nježan prema mojoj koži, ali i okolišu."

Puževa sluz popularan je sastojak u industriji ljepote Sve o puževoj sluzi: Koristite li popularni sastojak za njegu kože?

Žena nanosi ulje za kosu Šest ulja za opravak kose i kože nakon ljeta

"Više volim fizičke pilinge od kemijskih, a ovaj je odličan. Nakon dva tjedna korištenja čini više za moju kožu od bilo kojeg kemijskog pilinga kojeg sam koristila. Sve u svemu, dobar proizvod."

"Zaljubljena sam u ovaj proizvod. Koristim ga jednom do dva puta tjedno, ovisno o tome kako se moja koža osjeća, a moju kožu ostavlja nevjerojatno mekom."

"Učinak se osjeti već nakon prve upotrebe."

Acure Brightening facial scrub Acure Brightening facial scrub, 17,19 eura (129,32 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju