Adriana Ćaleta-Car uživa u ljetnim radostima u društvu svog supruga Duje i sinčića Maura. Maloj obitelji koja trenutno boravi u Dubrovniku uskoro će se pridružiti novi član ili članica. Naime, lijepa Adriana i nogometaš engleskog Southamptona iščekuju svoje drugo dijete.

Galerija Adriana Ćaleta-Car u bikiniju brenda Magda Butrym Adriana Ćaleta-Car u bikiniju brenda Magda Butrym Adriana Ćaleta-Car u badiću brenda Magda Butrym +4 Kupaći kostim Magde Butrym

Adriana sve više intrigira javnost svojim modnim izdanjima, a sudeći po kupaćim kostimima koje bira ovoga ljeta - i na plaži voli izgledati efektno.

Na Instagramu je objavila fotografije na kojima nosi bikini poznatog poljskog brenda Magda Butrym iza kojeg stoji istoimena dizajnerica.

Adriana Ćaleta-Car u bikiniju brenda Magda Butrym Adriana Ćaleta-Car u bikiniju brenda Magda Butrym (Foto: Adriana Ćaleta-Car/Instagram)

Ja ne želim definirati žene. Ja ih želim osnažiti. Želim da se sve osjećamo dobro u svojoj koži, sretno, moćno i samopouzdano, kaže Magda. Svoj dizajnerski rad opisuje kao spajanje minimalizma sa seksipilom, a upravo tako izgleda i njezin bikini koji je za sebe odabrala Adriana.

Bikini Magde Butrym Bikini Magde Butrym (Foto: Magda Butrym)

Model s gaćicama visoka struka i pripadajućim topom s tankim vezicama ukrašen je vrlo upečatljivim 3D aplikacijama u obliku cvijeta koji "ožive" na povjetarcu.

Ovaj bikini dostupan je u nekoliko različitih boja, a Adriana je svoju preplanulu put dodatno istaknula varijantom u prljavoj nijansi bijele.

Adriana Ćaleta-Car u badiću brenda Magda Butrym Adriana Ćaleta-Car u badiću brenda Magda Butrym (Foto: Adriana Ćaleta-Car/Instagram)

Nije ovo jedini Magdin kupaći kostim koji ima u svojoj kolekciji. Prilikom odmora na Mikonosu prije mjesec dana s pratiteljima na Instagramu podijelila je i fotografije na kojima nosi njezin ružičasti kostim, također ukrašen cvjetnim aplikacijama.

Kupaći kostim Magde Butrym Kupaći kostim Magde Butrym (Foto: Magda Butrym)

Adriana Ćaleta-Car: Haljina iz Manga koja odlično pristaje preplanuloj puti Mango, 79,99 EUR Haljina iz zajedničke kolekcije brendova Mango i Simon Miller Simon Miller x Mango +1 Simon Miller x Mango

Adriana Ćaleta-Car: Hit-hlače u kombinaciji s torbom koja bi mogla postati kultna Adriana Ćaleta-Car na Stradunu Adriana Ćaleta-Car na Stradunu Adriana Ćaleta-Car na Stradunu +6 Torba Chanel 22

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju