Drugu godinu zaredom modnu zimu su obilježile i robusne čizme brenda Miu-Miu koje su se našle na popisu želja mnogih zaljubljenica u modu čim su se pojavile na tržištu.

Galerija Adriana Ćaleta-Car Čizme brenda Miu Miu Prsluk modne kuće Loewe +1 Torbica modne kuće Miu Miu

Bajkerske čzme ukrašene metalnim detaljima, koje su prvi put predstavljene kao dio jesensko-zimske kolekcije za 2022./2023. godinu, u svoje je zimske kombinacije uvrstila i Adriana Ćaleta-Car zbog čijih nam je izdanja jasno zašto su ove čizme toliki hit.

Definitivno se radi u efektnom komadu obuće, velikim dijelom zahvaljujući robusnim kopčama.

Na posljednjoj objavi na Instagramu lijepa pravnica ove čizme nosi u kombinaciji s plavim trapericama s poderotinama. Traperice širokih nogavica nosi uvečene u čizme.

Čizme brenda Miu Miu Čizme brenda Miu Miu (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Gornji dio kombinacije čini smeđi kaput ispod kojeg Adriana nosi kratko rezani pleteni prsluk modne kuće Loewe u bež boji, a ispod njega pak nosi bijelu košulju s efektnim trakama s metalnim završecima.

Prsluk modne kuće Loewe Prsluk modne kuće Loewe (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Pažnju definitivno privlači i torbica kao dodatak koji ne prolazi neprimijećeno. Topla torbica imena "Wander" modne kuće Miu Miu reinterpertira se iz sezone u sezonu i već ima status ikonskog modnog dodatka.

Torbica modne kuće Miu Miu Torbica modne kuće Miu Miu (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Verziju koju nosi Adriana odlikuju mekoća i zimska privlačnost, a iz modne kuće navode da je torba sinonim moderne ženstvenosti, te spoj retro inspiracije i suvremene elegancije. U svakom slučaju, riječ je modelu zahvaljujuć kojem svako zimsko izdanje postaje jš bolje.

Adriana je svoje izdanje upotpunila sunčanim naočalama i zlatnim nakitom.

Adriana Ćaleta-Car: Efektne traperice koje bi mnoge žene rado imale u ormaru Traperice modne kuće Loewe Traperice modne kuće Loewe Pletivo modne kuće Loewe +2 Pletivo modne kuće Loewe

Bezvremenska torba Adriane Ćaleta-Car pristaje uz baš sve Adriana Ćaleta-Car Torba modne kuće Versace - 3 Torba modne kuće Versace - 2 +0 Torba modne kuće Versace - 1

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju