Već nekoliko sezona svoje mjesto u ormarima zaljubljenica u modu imaju gumene sandale. Modne influencerice svojom ponudom posebno oduševljava modna kuća Prada pa su njihove gumene sandale postale nezaobilazan prizor na društvenim mrežama.

Galerija Adriana Ćaleta-Car Cvjetna haljina modnog brenda Alemais Gumene sandale modne kuće Prada +0 Adriana Ćaleta-Car u cvjetnoj haljiini i sandalama modne kuće Prada

U svojoj garderobi ima ih i Adriana Ćaleta-Car. Svoje ljetne kombinacije upotpunjuje Pradinim gumenim sandalama s platformom u bež boji.

Kako na svojoj stranici navodi brend, ove jedinstvene chunky sandale zapravo su jako lagane, a krasi ih bezvremenski dizajn s pomakom. Na gornjem dijelu imaju metalni logo brenda, a gumeni potplat visok je pet i pol centimetara.

Gumene sandale modne kuće Prada Gumene sandale modne kuće Prada (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Sandale su zapravo Pradina reinterpretacija retro obuće za plažu pa mnoge podsjećaju na odlaske na more u djetinjstvu, a današnje verzije nose se u svim prigodama.

Adriana ih je odabrala za odlazak na kavu, a uparila ih je s cvjetnom mini haljinom modnog brenda Alemais. Haljina napravljena od prozračne svile i lana ima visoki ovratnik i duge puf rukave stegnute na zapešćima.

Kombinaciju je upotpunila torbom od rafije modne kuće Loewe, a pratitelji su joj poručili da izgleda wow.

Adriana Ćaleta-Car: Trudničko izdanje u kakvom bi i Rihanna došla na Dubrovačke ljetne igre Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car u prozirnoj haljini Adriana Ćaleta-Car u prozirnoj haljini +5 Trudnička izdanja Adriane Ćalete-Car

Najbolje štikle Jelene Rozge: Pet modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta Jelena Rozga u salonkama Manola Blahnika Jelena Rozga u štiklama modne kuće Saint Laurent Jelena Rozga u štiklama modne kuće Gucci +4 Jelena Rozga u salonkama modne kuće Balenciaga

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju