Duje i Adriana Ćaleta-Car iščekuju svoje drugo dijete. Branič engleskog Southamptona i njegova supruga u kolovozu 2021. godine postali su roditelji sinčića Maura, a uskoro na svijet stiže i njihova druga bebica.

Galerija Mango, 79,99 EUR Haljina iz zajedničke kolekcije brendova Mango i Simon Miller Simon Miller x Mango +1 Simon Miller x Mango

Par je 2021. godine sklopio građanski brak, a prošle godine na red je došlo i veliko crkveno vjenčanje koje se održalo u Dubrovniku. Adriana je tada mnoge iznenadila odabirom netipične i vrlo glamurozne vjenčanice koju je za nju napravila dizajnerica Matija Vuica.

Njezine svakodnevne kombinacije ipak nisu toliko glamurozne, ali i dalje su jako efektne i zanimljive. Lijepa trudnica tako je pozirala za Instagram odjevena u rupičastu haljinu iz Manga nastalu u suradnji s američkim brendom Simon Miller.

Udružili smo se s brendom iz Los Angelesa kako bismo vam predstavili osvježavajuću ljetnu kolekciju koja spaja najbolje od kalifornijskog i mediteranskog stila. Uz kvalitetne tkanine i živopisne printove, odjevni predmeti iz ove posebne suradnje stižu u vaš ormar kako bi postali vaši ljetni favoriti, poručili su iz Manga.

Mango, 79,99 EUR Mango, 79,99 EUR (Foto: Mango)

Kolekcija je lansirana u svibnju, a među 75 predstavljenih komada našla se i ova rupičasta haljina od pamučne tkanine s tankim naramenicama i otvorenim leđima.

Ombre model u maksi-kroja u žutoj boji Adriana je kombinirala s bijelim sandalama.

Haljina iz zajedničke kolekcije brendova Mango i Simon Miller Haljina iz zajedničke kolekcije brendova Mango i Simon Miller (Foto: Mango)

Adriana Ćaleta-Car: Hit-hlače u kombinaciji s torbom koja bi mogla postati kultna Adriana Ćaleta-Car na Stradunu Adriana Ćaleta-Car na Stradunu Adriana Ćaleta-Car na Stradunu +6 Torba Chanel 22

Vjenčanica o kojoj se priča: Adriana Ćaleta-Car u glamuroznoj haljini koja udara kontru tradiciji Duje i Adriana Ćaleta-Car Duje i Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici Matije Vuice +5 Adriana i Duje Ćaleta-Car

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju