Adriana Ćaleta-Car i njezin suprug, nogometaš Duje Ćaleta-Car sa sinovima Maurom i Felipeom ljetuju u luksuznom ljetovalištu Lujo Bodrum u Turskoj, gdje uživaju u svim ljetnim radostima. Lijepa mama na svom Instagramu objavila je novu fotografiju s pješčane plaže, kako sjedi na krevetu.

Galerija Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car nosi ružičastu haljinu s potpisom dizajnerice Magde Butrym - 1 Adriana Ćaleta-Car nosi ružičastu haljinu s potpisom dizajnerice Magde Butrym - 2 +4 Adriana Ćaleta-Car u prozirnoj haljini

Predah od kupanja i sunčanja Adriana Ćaleta-Car iskoristila je za fotografiranje u haljini s kojom je, kako je napisala na Instagramu, opsjednuta. Riječ je o dugoj ružičastoj haljini s potpisom dizajnerice Magda Butrym iz njezine aktualne kolekcije, a model bez naramenica usko prianja uz tijelo te ima sitne nabore.

Izrađena od rastezljivog žerseja haljina je vrlo udobna za nošenje, a posebnom je čini dekolte u obliku slova U ukrašen s dvije ružičaste ružice. Adriana je stajling za plažu upotpunila s dva lančića, narukvicama i ručnim satom, a obvezne su bile i sunčane naočale, model ovalnih okvira.

Adriana Ćaleta-Car nosi ružičastu haljinu s potpisom dizajnerice Magde Butrym - 1 Adriana Ćaleta-Car nosi ružičastu haljinu s potpisom dizajnerice Magde Butrym (Foto: www.net-a-porter.com)

Jednaku haljinu još u travnju na Maldivima je nosila Tamara Kalinić, najpopularnija regionalna modna influenserica, koja je tada napisala da kreacija prekrasno ističe siluetu tijela i da je savršen odabir ako ste gošća na vjenčanju.

Tamara je također otkrila da je dobila puno upita gdje se haljina može kupiti, a elegantna i ženstvena toaleta očito je osvojila i Adrianu Ćaleta-Car.

Adriana Ćaleta-Car: Bikini gaćice koje najbolje izdužuju noge i naglašavaju preplanuli ten Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car nosi bikini brenda LOS OJOS x Melodi Bikini brenda LOS OJOS x Melodi dolazi u tri kombinacije boja +0 Bikini brenda LOS OJOS x Melodi dolazi u tri kombinacije boja

Adriana Ćaleta-Car u haljini koju žene vole jer u njoj baš uvijek izgledaju elegantno Adriana Ćaleta-Car Zara, 35,95 eura Mango, snižena s 240 na 139,99 eura +3 Reserved, snižena s 39,99 na 29,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju