Nakon odmora u Grčkoj, koju je posjetila u društvu novog dečka Emira Uyara, Adriana Lima vratila se na Floridu.

Galerija Adriana Lima Adriana na plaži u Miamiju Adriana je nosila bikini s dvostrukim špagicama za vezanje oko vrata +1 Adriana Lima

Brazilska ljepotica često putuje diljem svijeta, no njezina je baza otočić naziva Indian Creek smješten u Miami Beachu, gdje slavna manekenka ima kuću.

Adriana na plaži u Miamiju Adriana na plaži u Miamiju (Foto: Profimedia)

Zahvaljujući lokaciji na kojoj su temperature poprilično visoke tijekom cijele godine, Adriana na plaži može uživati i kad nije ljeto.

Vjerojatno je, osim u genima, i u tome tajna njezine lijepe lagano preplanule puti koju je ovih dana pokazala i na jednoj od plaža u Miamiju.

Adriana Lima Adriana Lima: Izdanje koje je i najveće holivudske zvijezde gurnulo u drugi plan

Adriana Lima Možda nisu lijepe, ali… Adriana Lima u gležnjačama koje gotovo nikome ne pristaju

Za boravak na suncu manekenka je odabrala vrlo jednostavan dvodijelni bikini šarenog tropskog uzorka. Uz gaćice za vezanje, ovaj bikini ima i klasičan gornji dio s trokutićima, ali i dvostruke špagice za vezanje oko vrata kao stvorene za famozne tragove od sunčanja koje pokušavamo izbjeći, ali uglavnom ne uspijevamo u tome.

Adriana je nosila bikini s dvostrukim špagicama za vezanje oko vrata Adriana je nosila bikini s dvostrukim špagicama za vezanje oko vrata (Foto: Profimedia)

Od jedne špagice gore su samo dvije (ili više njih) – složit će se sve one dame koje ne vole vidjeti tragove od sunčanja na svom tijelu. One će upravo zato na plaži izbjegavati nošenje problematičnih modela bikinija i zadržati se na najjednostavnijim modelima, po mogućnosti s klasičnim vezanjem na jednu špagicu.

U galeriji pogledajte kakve još modele bikinija voli nositi Adriana Lima.

PROVJERITE I KOJI KUPAĆI KOSTIMI NOSE TITULU NAJSEKSEPILNIJIH:

10 kultnih kupaćih kostima svih vremena +0 Pamela Anderson

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju