Do Božića je ostalo više od tri mjeseca, ali pripreme za ovaj čaroban blagdan već su počele, barem što se tiče prigodne božićne ponude u trgovinama.

U web trgovini H&M-a tako se već sada može kupiti adventski kalendar nazvan "Make-up Countdown". U ovom kalendaru stvorenom za ljubiteljice make-upa, iza svakog od 24 prozorčića nalazi se jedan make-up proizvod, a kolekcija uključuje mini pakiranja sjajila za usne, ruževa, olovka za oči, highlightera, sjenila i glittera – prava beauty poslastica!

Make-up adventski kalendar iz H&M-a - 2 H&M- ov adventski kalendar dolazi u obliku ružičaste kuće ukrašene u božićnom duhu (Foto: H&M)

Kalendar je vrlo privlačnog i ljupkog dizajna izrađen u obliku ružičaste kuće ukrašene u božićnom duhu. Na posljednji dan Adventa, 24. prosinca simbolično se otvaraju vrata kuće iza kojih se krije posljednji dar.

Dobra maskara može povećati volumen trepavica Maskara koja je zaludjela 3600 žena jer povećava volumen trepavica za 300 posto

Puder Sitnica otkriva kada je tekućem puderu stvarno istekao rok trajanja

Adventski kalendar iz H&M-a dolazi u limitiranoj ediciji po cijeni od 185 kuna pa bi bilo dobro "zgrabiti" ga čim prije. Samo, tko će dočekati 1. prosinca...

Make-up adventski kalendar iz H&M-a - 3 Make-up adventski kalendar iz H&M-a sadrži mini pakiranja sjajila za usne, ruževa, sjenila,... (Foto: H&M)

Pogledajte i pet uzbudljivih parfema koji će se nositi ove jeseni i zime:

Pet uzbudljivih parfema koji će se nositi ove jeseni i zime Novi parfemi koji će se nositi ove jeseni - 5 Novi parfemi koji će se nositi ove jeseni - 3 Novi parfemi koji će se nositi ove jeseni - 1 +3 Novi parfemi koji će se nositi ove jeseni - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju