Manje od dva mjeseca dijeli nas od Božića, a blagdanski duh polako se počinje osjećati u zraku. Sastavni su dio blagdana i adventski kalendari koji doprinose čarobnom dijelu godine.

Svog aduta za ovu godinu ima i brend Essence, a njihov Spread the magic adventski kalendar posebno će razveseliti ljubiteljice make-upa.

Zahvaljujući ovom kalendaru odbrojavanje do Božića uljepšat će vam pažljivo odabrani darovi među kojima su svjetlucavi highlighter, crveni ruž za usne i mirisna bomba za kupanje.

Adventski kalendar iz H&M-a s nakitom - 1 Adventski kalendar iz H&M-a koji će naročito razveseliti ljubiteljice nakita

Cijena kalendara je 229 kuna, a uz neke apsolutne beauty favorite iz standardnog asortimana u originalnoj veličini sadrži i limitirane proizvode u božićnom dizajnu. Uključuje proizvode za usne, nokte, lice, oči i ruke, kao i slatke dodatke za svakodnevni život do Božića.

Adventski kalendar u obliku ljupke kućice u kojoj možete upaliti svijetlo Adventski kalendar u obliku drvene kućice iz trgovine Zara Home - 2 Adventski kalendar u obliku drvene kućice iz trgovine Zara Home - 3 Adventski kalendar u obliku drvene kućice iz trgovine Zara Home - 4 +2 Adventski kalendar u obliku drvene kućice iz trgovine Zara Home - 6

Iznenađenja su upakirana u male kutijice s inspirativnim porukama koje kasnije možete koristiti za poklone ili ukrase.

Još jedan detalj koji ovaj kalendar čini neodoljivim jest njegov dizajn ukrašen Ferrisovim kotačem.

Essence, adventski kalendar Essence, adventski kalendar (Foto: Essence)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju