Afra Saračoglu je glavna glumica u turskoj hit serji "Zlatni kavez" koja se prikazuje na Novoj TV.

Počela je raditi s 13 godina, a već sa 17 je bila na filmskom platnu. Danas je zvijezda koja se pojavljuje u glavnim ulogama, a osim kao Sejran poznata nam je, između ostalog, i kao najmlađa kći legendarne Fazilet iz popularne dramske serije "Fazilet i njezine kćeri".

Njezina karijera od tada ide vrtoglavo uzlaznim putem i to rezultira intenzivnim tempom. S jedne strane trči na setove projekata, a s druge na snimanje reklamnih kampanja.

Glumica sama za sebe kaže da je odvažna, luckasta i zabavna osba koja većinu toga može okrenuti na šalu. Zbog posla kojim se bavi voli puno čitati i putovati, a moto kojim se vodi kroz život je kako je najvažnije nikad ne odustati.

Afra Saračoglu u seriji Zlatni kavez Afra Saračoglu u seriji Zlatni kavez (Foto: Nova TV)

Iako mlada glumica kaže da rijetko kupuje stvari poput odjeće i da radije ulaže u samorazvoj, dobar modni stil ipak je dio njezina identiteta. Stil koristi i kao način zražavanja trenutačnog duševnog stanja.

Odjeća koju nosim povezana je sa stanjem u kojem se probudim, rekla je u jednom intervjuu, a onda odgovorila i na pitanje kakva je kada je riječ o modi.

Jako vjerujem u snagu boja. I znam da one jako utječu na psihičko stanje čovjeka. Osim toga što nam boje ulijevaju energiju kad ih nosimo, osobama koje susrećemo prenose osjećaj i na njih utječu.

Istodobno vjerujem da su boje same po sebi prirodna inspiracija i da povećavaju kreativnost. Da moram odabrati jednu od boja, to bi bila "slobodna plava". Naravno, i u tom mojem izboru odražava se moja najistaknutija osobina. Vrlo mi je važno ne odstupati od svoje slobode i slobodno se izražavati, rekla je.

Kada su u pitanju modni trendovi, njh, kaže, ne prati.

Koliko sam u normalnom životu opuštena, tako se i odijevam, no najviše volim traperice i sportsku obuću. Dodatke baš i ne rabim, rekla je.

Ipak, osim ležernih trenutaka, dio njezina života su i svečanije prigode pa traperice i tenisice nisu jedino izdanje u kojem je možemo vidjeti. Dio svojih modnih kombinacija dijeli i s devet mlijuna pratitelja na Instagramu.

Mi smo u nastavku izdvojili deset njezinh izdanja koja dokazuju da mlada glumica ima baš dobar stil.








Inače, omiljena serija "Zlatni kavez"  ide na kratku pauzu od emitiranja na Novoj TV. Posljednja epizoda prije kratke pauze emitirat će se u četvrtak, 14. ožujka u večernjem terminu, a gledatelje očekuju napeti i dramatični trenuci između glavnih likova.

Fotografije mladog turskog glumca zbog kojih temperature još više rastu Mert Ramazan Demir Mert Ramazan Demir na setu serije Mert Ramazan Demir na setu serije +4 Mert Ramazan Demir na setu serije

Meryem Uzerli: Misteriozno izdanje popularne Hurem za crveni tepih u Cannesu Meryem Uzerli na crvenom tepihu u Cannesu Meryem Uzerli na crvenom tepihu u Cannesu Meryem Uzerli na crvenom tepihu u Cannesu +1 Meryem Uzerli na crvenom tepihu u Cannesu

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju