Brojna istraživanja su pokazala kako su žene izvrsne multitaskerice. One mogu u isto vrijeme obaviti nekoliko radnji – kuhati ručak, čistiti kuću, voditi poslovni razgovor i paralelno se brinuti o svojoj obitelji.

Majke posebno razviju ovu vještinu dok su im djeca mala te iziskuju mnogo pažnje.

Da dva posla može obaviti odjednom pokazala je i mlada mama iz centra Zagreba. Pažnju prolaznika i fotografa privlačila je dok je prelazila Trgom bana Josipa Jelačića u glavnom gradu Hrvatske.

Ivana Alerić majka je trojice dječaka koja jako voli fotografiju Kako iskreno! Nagrađena fotografija mame Ivane koja slavi obiteljski život - onakav kakav jest

Naime, ova je spretna dama s bebom otišla u šoping. Iako nije imala pratnju koja bi joj pomogla sa stvarima, uspješno je ponijela svoju kupovinu – igračku dječjeg seta za kuhanje u monumentalnoj kutiji koju je bilo nemoguće ignorirati.

Za ovu akrobaciju bilo joj je potrebno tek malo volje, truda i organizacije. Bebu je stavila u klokanicu na leđa dok je nezgrapnu kutiju obgrlila rukama koliko joj je dopuštao raspon raširenih ruku.

Slika nije dostupna 10 slavnih mama čije kćeri izgledaju poput njihovih dvojnica

Ovakvi prizori samo su još jedna potvrda za onu tvrdnju: Gdje ima volje, ima i načina. Ali i da je svaka žena – superžena!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju