Uvijek kreativan i drukčiji, ne samo u dizajnu svojih prepoznatljivih modela već i u pristupu suradnicima, ambasadorima i projektima koje stvara, Ivan Alduk kontinuirano uspijeva predstaviti vizualno drukčije projekte.

 

Poznati grafiter i umjetnik Lunar, koji je kreirao kulisu, te hrvatski model svjetske karijere Jelena Stanković dio su ove posebne modne kampanje koja otkriva nove modele vjenčanica.

Možda bi bilo najlakše snimiti, a oku percipirati jednostavnu modnu priču koja ne odskače od prosjeka s Alduk vjenčanicama u glavnoj ulozi, ali takvo što nam nikada nije bilo zanimljivo ni izazovno, stoga smo odlučili spojiti najbolje od ulične umjetnosti, prirode i mode u totalno svježu i novu modnu priču za našu liniju vjenčanica koja je već dva tjedna dostupna za probe u Alduk shoowroomu, izjavio je cijenjeni hrvatski modni dizajner Ivan Alduk, kojemu je godina započela iznimnim uspjehom na stranom tržištu s obzirom na to da se prije nekoliko dana upravo njegova raskošna toaleta prošetala crvenim tepihom Zlatnih globusa.

Slika nije dostupna Svaka čast! Prekrasna haljina Ivana Alduka na 77. dodjeli Zlatnih globusa

Nova modna kampanja za Aldukove vjenčanice koje se izrađuju po mjerama klijentica uz potrebnu personalizaciju i koje je potrebno naručiti najkasnije dva do tri mjeseca prije vjenčanja upravo je dokaz toga. Poznati hrvatski grafiter i umjetnik Slaven Lunar Kosanović posebno je osmislio i izveo efektnu kulisu koja je poslužila kao izvrstan kontrast nježnim, svijetlim linijama i teksturama delikatnih čipki.

Lunar je ovoj modnoj kampanji dodao svježinu i netipičan prizvuk, što me jako raduje jer je želja i potreba uvijek predstaviti nešto novo. Jelena Balić fotografkinja je kojoj vjerujemo već dugi niz godina, izvrsno stvara Aldukove projekte, a vjerujem da je i veseli činjenica što uvijek ima otvorene ruke u kreativnom smislu. S iskustvom i s godinama rada, a iza mene je više od njih deset, naučiš vjerovati timu s kojim surađuješ. Za stajling kose bio je zadužen Mijo Majhen, make-up je djelo Saše Jokovića i asistenta Marka Tolića, a asistentica fotografkinje je Nika Mokoš.

Nova kolekcija Ivana Alduka Ivan Alduk: Kolekcija haljina kakvu bi poželio i holivudski crveni tepih

Aldukove vjenčanice dostupne su isključivo kupnjom, a u novoj kolekciji nastavljaju estetiku modernih, pročišćenih linija koje laskaju ženskoj silueti. Naglasak je na raznovrsnosti krojeva kako bi svaka klijentica uspjela pronaći idealan model za sebe te na novim teksturama koje dodaju raskošan i poseban prizvuk.

Pojam "tihog luksuza" najbolje je uočiv na modelima koji imaju podstavu od čipke ili pak raskošni vez na donjim slojevima koji se tek u pokretu postupno otkrivaju. Kolekcija od pedesetak vjenčanica dostupna je za besplatnu probu u Alduk showroomu uz obveznu rezervaciju termina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju