Aleksandra Prijović u petak je bila gošća na koncertu Lexington benda u beogradskoj Štark Areni.

Galerija Aleksandra Prijović Kombinacija Aleksandre Prijović za nastup u Beogradu Kombinacija Aleksandre Prijović za nastup u Beogradu +4 Kombinacija Aleksandre Prijović za nastup u Beogradu

Pjevačica o kojoj se posljednjih mjeseci najviše priča zbog krcatih arena i rasprodane turneje "Od istoka do zapada", jednaku pozornost plijeni i svojim modnim odabirima, a tako je bilo i ovaj put.

Za jučerašnji nastup pjevačica je odabrala efektnu haljinu modne kuće Rick Owens.

Kombinacija Aleksandre Prijović za nastup u Beogradu Kombinacija Aleksandre Prijović za nastup u Beogradu (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Duga haljina bez naramenica, koja prati liniju tijela je dokaz da i najjednostavniji kroj postaje mamac za poglede pomoću detalja kao što su boja i materijal.

Haljina modne kuće Rick Owens Haljina modne kuće Rick Owens (Foto: Internetska stranica proizvođača)

U opisu maslinastozelene haljine navodi se da je napravljena od obloženog trapera, a Aleksandra ju je uparila s mrak crnm sandalama na tanku, visoku potpeticu.

Kombinacija Aleksandre Prijović za nastup u Beogradu Kombinacija Aleksandre Prijović za nastup u Beogradu (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Radi se o modelu Mistress modnog brenda Aquazzura koji krase tanki remenčići na prednjem dijelu.

Ravna bob frizura i crvena manikura bili su sjajni dodaci ovom izdanju koje će, bez imalo sumnje, mnoge dame poželjeti kopirati.

Prija ili Seve: Koja dama nosi spektakularniji model povratničkih sandala? Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Aleksandra Prijović u platformama Jimmyja Chooa Platforme Isra brenda Jimmy Choo +7 Platforme modne kuće Prada

Aleksandra Prijović: Disko haljinica i srebrne platforme za veliko finale u Osijeku Peti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 5 Peti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Peti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 9 +7 Aleksandra Prijović nosi haljinu španjolskog brenda Paco Rabanne

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju