U prvoj polufinalnoj večeri Dore imali smo priliku vidjeti raznolika modna izdanja sastavljena od efektnih komada i podjednako upečatljivih i zanimljivih cipela.

Galerija Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Aleksandra Prijović u platformama Jimmyja Chooa Platforme Isra brenda Jimmy Choo +7 Platforme modne kuće Prada

Najviše se, očekivano, pričalo o Severini koja je bila gošća iznenađenja na nastupu grupe Let 3. Pobjednici prošlogodišnje Dore na ovogodišnjoj se natječu s pjesmom Baba Roga, a na pozornici im se pridružila i Severina odjevena u haljinu Jurja Zigmana.

Kombinirala ju je sa svojim starim srebrnim platformama modne kuće Prada koje je dosad nosila u raznim prigodama, a jedine platforme bolje od njezinih sinoć je nosio Mrle.

Severina na Dori u Pradinim platformama Severina na Dori u Pradinim platformama (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Cipele s platformom vratile su se u modu u velikom stilu, nakon što su ih godinama brojni modni znalci otpisivali i komentirali kako za njih više ne bi trebalo biti mjesta u našim kombinacijama.

Severina na Dori u Pradinim platformama Severina na Dori u Pradinim platformama (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Međutim, žene dobro znaju da se trendovi prije ili kasnije vrate pa je većina mudro čuvala svoje platforme u ormaru, među njima i Severina. Odlična odluka jer ovakav efektan model u srebrnoj boji uvijek dobro dođe za neke svečanije ili glamuroznije prigode.

Platforme modne kuće Prada Platforme modne kuće Prada (Foto: 1stDibs)

Platforme voli i Aleksandra Prijović koja ih je nosila na svojim nedavnim osječkim koncertima.

Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Aleksandra Prijović u platformama Jimmyja Chooa (Foto: Ivan Peric/Cropix)

Za prvi je odabrala fantastičan model Isra kultnog brenda Jimmy Choo ukrašen kristalima. Nema sumnje da su platforme opet hit, a blagoslov su dobile i od dvije velike regionalne glazbene zvijezde.

Platforme Isra brenda Jimmy Choo Platforme Isra brenda Jimmy Choo (Foto: Jimmy Choo)

Više mi se sviđaju platforme koje nosi...

glasova:

Aleksandra Prijović u platformama Jimmyja Chooa Aleksandra Prijović u platformama Jimmyja Chooa (Foto: Borna Jaksic/Pixsell)

Severina: "Rastezljive" štikle koje dio žena opisuje kao vrlo neudobne Hailey Bieber nosi torbu Pouch modne kuće Bottega Veneta Kim Kardashian i Rosie Huntington-Whiteley u Severina na premijeri filma +3 Severina nosi torbu i štikle modne kuće Bottega Veneta

Aleksandra Prijović zapalila Arenu u kultnim štiklama kojima vjeruje i J.Lo Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 1 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 2 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 3 +14 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju