Aleksandra Prijović održala je svoj peti i posljednji koncert u Osijeku u sklopu turneje Od istoka do zapada. Aleksandra je na tom koncertu najavila skorašnje nastupe u Rijeci i Varaždinu, a u nedjelju je u osječkoj dvorani Gradski vrt napravila spektakl za pamćenje.

Galerija Peti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 5 Peti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Peti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 9 +7 Aleksandra Prijović nosi haljinu španjolskog brenda Paco Rabanne

Aleksandra Prijović pobrinula se da posljednji koncert u Osijeku bude itekako zapamćen među njezinim obožavateljima, a to je uspjela i zahvaljujući modnom spektaklu koji je priredila na pozornici.

Peti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 Aleksandra Prijović nosi haljinu španjolskog brenda Paco Rabanne (Foto: Ivan Peric/Cropix)

Pjevačica se, kao i na prethodnim koncertima, presvlačila nekoliko puta, a najviše pozornosti privukla je šarena mini haljina iz kolekcije proljeće/ljeto 2023. španjolskog modnog brenda Paco Rabanne.

Aleksandra Prijović nosi haljinu španjolskog brenda Paco Rabanne Aleksandra Prijović nosi haljinu španjolskog brenda Paco Rabanne (Foto: Paco Rabanne)

Metalik haljina u bojama koje se prelijevaju inspirirana je stilom 1980-ih godina i erom disko glazbe, a bogato svjetlucavi materijal odraz je dizajnerske suštine kuće Paco Rabanne.

Aleksandra je uz disko haljinicu nosila mrežaste čarape boje kože i srebrne sandale s platformom i vrtoglavo visokom petom. Masivniji zlatni nakit sjajno je podigao scenski stajling Aleksandre Prijović za posljednji koncert u Osijeku.

Peti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 6 Gost na petom koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku bio je srpski reper Nucci (Foto: Ivan Peric/Cropix)

Koncert u Osijeku, a posveta Zagrebu: Aleksandra Prijović u majici s posebnim natpisom Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 11 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 9 Aleksandra Prijović u majici sa stihovima pjesme 'Devet života' i srcem u kojem piše 'Zagreb' +9 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 10

Čega se boje oni koji bi zabranili cajke? Možda toga da bi im se mogle svidjeti Lepa Brena i Jelena Rozga na 4. zagrebačkom koncertu Aleksandre Prijović u prosincu 2023. Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Peti koncert Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni +3 Aleksandra Prijović na 4. zagrebačkom koncertu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju