Aleksandra Prijović održala je svoj četvrti i pretposljednji koncert u rasprodanoj dvorani Gradski vrt u Osijeku. Regionalna zvijezda na pozornici je pokazala i senzacionalne scenske outfite, a majica s natpisom posebno je oduševila publiku.

Galerija Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 11 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 9 Aleksandra Prijović u majici sa stihovima pjesme 'Devet života' i srcem u kojem piše 'Zagreb' +9 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku

Aleksandra Prijović za četvrti koncert u Osijeku odabrala je outfit leopard-uzorka, mini haljinu upotpunjenu debelim crnim remenom, dugačke rukavice i visoke uske čizme iznad koljena. Stajling je upotpunila mrežastim čarapama boje kože.

Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 2 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku (Foto: Ivan Perić/Cropix)

Druga kombinacija bio je dugački poluprozirni kombinezon ukrašen čipkom i dubljim dekolteom. U jednom trenutku Aleksandra je preko kombinezona odjenula crnu majicu s ispisanim stihovima svog velikog hita "Devet života".

Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 9 Aleksandra Prijović u majici sa stihovima pjesme 'Devet života' i srcem u kojem piše 'Zagreb' (Foto: Ivan Perić/Cropix)

Poseban detalj na majici je i crveno srce u kojem piše "Zagreb". S obzirom na to da je u prosincu održala pet rasprodanih koncerata u zagrebačkoj Areni Zagreb, može se zaključiti da Zagreb zaista ima posebno mjesto u srcu Aleksandre Prijović.

Pjevačica je i na pretposljednjem koncertu u Osijeku imala gošću, pjevačicu Anu Bekutu, s kojom je otpjevala pjesmu "Kralj ponoći".

Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 1 Aleksandra Prijović u čipkastom kombinezonu na četvrtom koncertu u Osijeku (Foto: Ivan Perić/Cropix)

Čega se boje oni koji bi zabranili cajke? Možda toga da bi im se mogle svidjeti Lepa Brena i Jelena Rozga na 4. zagrebačkom koncertu Aleksandre Prijović u prosincu 2023. Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Peti koncert Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni +3 Aleksandra Prijović na 4. zagrebačkom koncertu

Baš su spektakl: Aleksandra Prijović odabrala predivne sandale za prvi koncert u Osijeku Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Aleksandra Prijović na prvom koncertu u Osijeku +4 Aleksandra Prijović na prvom koncertu u Osijeku

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju