Aleksandra Prijović za nastupe u Areni Zagreb pomno je izabrala i garderobu, a na trećem koncertu posebno se istaknula glamurozna zlatna haljina mini kroja, bogato ukrašena svjetlucavim detaljima.

Galerija Aleksandra Prijović u zlatnoj mini haljini na trećem koncertu u Areni Zagreb - 6 Aleksandra Prijović u zlatnoj mini haljini na trećem koncertu u Areni Zagreb - 8 Aleksandra Prijović u zlatnoj mini haljini na trećem koncertu u Areni Zagreb - 7 +4 Aleksandra Prijović nosila je srebrne platforme  

Glamur je dio spektakularnog showa koji je Aleksandra Prijović treću večer zaredom priredila u Areni Zagreb. Pjevačica je dosad pokazala nekoliko fantastičnih modnih izdanja, a na trećem zagrebačkom koncertu zablistala je u kratkoj haljini zlatne boje koja je naglasila njezinu besprijekornu figuru.

Aleksandra Prijović u zlatnoj mini haljini na trećem koncertu u Areni Zagreb - 7 Aleksandra Prijović u zlatnoj mini haljini i srebrnim platformama na trećem koncertu u Areni Zagreb (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Aleksandra je nosila haljinu mini kroja bogato optočenu svjetlucavim detaljima. Glamurozna haljinica u gornjem je dijelu potpuno zatvorena s napola dolčevita kragnom i dugačkim rukavima. Mnoštvo ukrasnih elemenata i vez čine ovu kreaciju posebno zanimljivom te pravim izborom za slavljeničko blagdansko vrijeme kada je svjetlucavo i blještavo itekako poželjno.

Stajling za pozornicu Aleksandra Prijović upotpunila je mrežastim čarapama boje kože, koje dodatno proljepšavaju noge, i srebrnim sandalama neboderkama s platformom i vrtoglavo visokim potpeticama.

Aleksandra Prijović u zlatnoj mini haljini na trećem koncertu u Areni Zagreb - 2 Aleksandra Prijović u zlatnoj mini haljini na trećem koncertu u Areni Zagreb - 2 (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Aleksandra Prijović zapalila Arenu u kultnim štiklama kojima vjeruje i J.Lo Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 1 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 2 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 3 +14 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 4

Kakvo otvorenje! Aleksandra Prijović u impresivnom izdanju na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu +2 Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju