Tri rasprodana koncerta u Areni Zagreb, a u prodaji su i ulaznice za četvrti, zasigurno će biti jedan od najvećih trenutaka u dosadašnjoj karijeri pjevačice Aleksandre Prijović. A jedan od najvažnijih dana u životu trenutačno najveće balkanske zvijezde svakako je onaj kada se udala za Filipa Živojinovića prije pet godina.

Galerija Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 9 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 7 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 4 +11 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović vjenčali su se u lipnju 2018. godine

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, posinak Lepe Brene, vjenčali su se u lipnju 2018. godine u Beogradu, nakon tri godine veze. Na svom luksuznom vjenčanju mladenci su se i provozali u bijeloj kočiji, a Aleksandra je bila prelijepa u vjenčanici boje slonovače koju je kreirala dizajnerica Tijana Todorović, inače bliska Aleksandrina prijateljica.

Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 8 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović vjenčali su se u lipnju 2018. godine (Foto: Antonio Ahel/Pixsell)

Balska haljina sa spuštenim debljim naramenicama i dubokim dekolteom u gornjem je dijelu bila ukrašena svjetlucavim reljefnim cvjetnim aplikacijama, dok je donji dio bio raskošna volumena i pročišćenog dizajna. Pjevačica je nosila i dugački veo, dok je vjenčani buket bio vrlo decentan, buketić u kombinaciji bijele i zelene boje.

Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović vjenčali su se u lipnju 2018. godine (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Bijele ruže ukrašavale su kočiju u kojoj su se mladenci provozali, a na vjenčanju je, naravno, bila i Lepa Brena, mladoženjina pomajka. Ona je izgledala fantastično u haljini svijetlo ljubičaste boje i glamuroznom šeširu, kakvi se nose na vjenčanima članova britanske kraljevske obitelji.

Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 6 Lepa Brena na vjenčanju pjevačice Aleksandre Prijović i svog posinka Filipa Živojinovića (Foto: Antonio Ahel/Pixsell)

I vjenčanje Aleksandre Prijović prije pet godina nalikovalo je onom kraljevskom, a pjevačica je izgledala poput princeze u vjenčanici koja je navodno koštala 50.000 eura.

Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 5 Aleksandra Prijović na svom vjenčanju nosila je balsku haljinu boje slonovače (Foto: Antonio Ahel/Pixsell)

Kako je Aleksandra Prijović izgledala na početku svoga puta? Aleksandra Prijović kada je imala 16 godina - 4 Aleksandra Prijović kada je imala 16 godina Aleksandra Prijović kada je imala 16 godina +7 Aleksandra s mamom

Pogledajte impresivnu scensku garderobu Aleksandre Prijović o kojoj se priča Bajkerski top modne kuće Alexander McQueen Mini suknja s potpisom modne kuće Alexander McQueen Sako Alexandera McQueena koji je Aleksandra Prijović nosila na koncertu u Beogradu +14 Sako Alexandera McQueena koji je Aleksandra Prijović nosila na koncertu u Beogradu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju