Gledatelji Nove TV od 15. ožujka imaju priliku uživati u novoj televizijskog poslastici, hit showu "Tko to tamo pjeva?". U njemu se natjecatelji bore za osvajanje novčane nagrade i staju pred stručni panel koji mora pogoditi tko od njih dobro pjeva, a da ih prethodno ne čuju.

Galerija Alka Vuica na promociji albuma Alka Vuica u haljinama s Asosa Alka Vuica u haljinama s Asosa +4 Kratka haljina otvorenih ramena ukrašena u baroknom stilu

Alka Vuica dio je stalne postave panela. Nije lako biti u showu jer je zahtjevan i iziskuje i znanje i intuiciju, ali baš zato je životan i nevjerojatan, izjavila je Alka.

Alka Vuica na promociji albuma Alka Vuica na promociji albuma (Foto: Luka Batelic/Pixsell)

Poznata pjevačica i hitmejkerica nedavno je izdala novi album Vrijeme za nas nastao u suradnji sa Zoranom Šerbedžijom Zokkom. Moja rokerska duša dobila je svoju zadovoljštinu zahvaljujući mom dragom prijatelju Zoranu Šerbedžiji, s kojim sam u suradnji ispunila svoje mladenačke snove. To je, naravno, još samo jedan oblik mene, napisala je Alka na svom službenom profilu na Instagramu prilikom najave pjesme Vodi me odavde, koja je prvi singl s albuma.

Alka Vuica u haljinama s Asosa Alka Vuica u haljinama s Asosa (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Jučer je u prostoru Kluba kazališta Komedija u Zagrebu održana i koncertna promocija albuma. Posebna prigoda zaslužuje i poseban stajling, a Alka je odjevne komade za promociju pronašla na Asosu.

Kratka haljina otvorenih ramena ukrašena u baroknom stilu Kratka haljina otvorenih ramena ukrašena u baroknom stilu (Foto: ASOS)

U svom izdanju spojila je dvije haljine iz njihove linije Design. Preko efektnog modela mini kroja s otvorenim ramenima i aplikacijama u baroknom stilu prebacila je drugu haljinu ukrašenu u istom stilu.

košulja-haljina s Asosa košulja-haljina s Asosa (Foto: ASOS)

Na službenoj stranici potonji model opisuje se kao košulja-haljina, ali s obzirom na kroj i način kopčanja, itekako bez problema može odglumiti jaknu. Ovakvi višenamjenski odjevni komad uvijek su odličan odabir i isplativa investicija. Primjerice, predimenzionirani sako po potrebi može zamijeniti kratku haljinu.

Alka je svoje efektne haljine spojila s neutralnim visokim čizmama u crnoj boji.

Alka Vuica u haljinama s Asosa Alka Vuica u haljinama s Asosa (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Iz centra Zagreba: Haljinica za isticanje uskog struka uz koju sjajno idu visoke čizme Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda u centru Zagreba - 8 +5 Street stylerica iz Zagreba nosi haljinu brenda John Zack dostupnog na Asosu

Nina Badrić: Blejzer s Asosa koji zbog jednog detalja naročito privlači poglede Nina Badrić Nina Badrić nosi blejzer-haljinu brenda AsYou Nina Badrić nosi blejzer-haljinu brenda AsYou +1 Nina Badrić nosi blejzer-haljinu brenda AsYou (Asos, snižena cijena 62,52 eura; cijena prije sniženja 113,66 eura)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju