U stožeru koalicije Rijeke pravde gdje su se čekali rezultati parlamentarnih izbora sinoć je bila i Altana Ati Hodžić.

Galerija Altana Ati Hodžić u stožeru koalicije Rijeke pravde Altana Ati Hodžić odabrala je dobro krojeno crno odijelo Poljubac u izbornoj noći +2 Altana Ati Hodžić sa suprugom u izbornoj noći

Altana Ati Hodžić ne pojavljuje se često u javnosti, ali ovo je bila prigoda koju nije mogla propustiti.

Supruga Peđe Grbina za izbornu noć odabrala je nenametljivo elegantne odjevne komade u kojima dame uvijek izgledaju dotjerano.

Točnije, nosila je dobro krojeno odijelo u crnoj boji koje je na decentan način istaknulo njezinu ženstvenu siluetu.

Altana Ati Hodžić sa suprugom Peđom Grbinom Altana Ati Hodžić sa suprugom Peđom Grbinom (Foto: Boris Kovacev/Cropix)

Crno odijelo sjajan je izbor za dnevne i večernje prilike – odlično će se uklopiti u poslovno izdanje, ali i svečanije prilike. Altana Ati Hodžić sparila ga je uz jednostavnu bijelu majicu i decentnu ogrlicu.

Cvjetni broš

Odličan kontrast cijelom izdanju postigla je odabirom upečatljivog modnog dodatka – na reveru sakoa nosila je predimenzionirani satenski cvijet u crvenoj boji koji je bio usklađen i s nijansom njezina upečatljivog ruža, a koji je razigrao cijelu kombinaciju.

Poljubac u izbornoj noći Poljubac u izbornoj noći (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Altana Ati Hodžić medicinska je sestra u jednoj zagrebačkoj bolnici. O njezinu braku s deset godina starijim predsjednikom Socijaldemokratske partije ne zna se mnogo.

Vjenčali su se 2017. u tajnosti u pulskoj Gradskoj vijećnici nakon dvije godine veze, a 2021. godine postali roditelji sinčića Viktora. Rijetko kad se zajedno pojavljuju u javnosti.

Altana Ati Hodžić s Peđom Grbinom 2017. godine Altana Ati Hodžić s Peđom Grbinom 2017. godine (Foto: Dusko Marusic/Pixsell)

Decentno izdanje: Klasična elegancija Sanje Musić Milanović za izlazak na izbore Sanja Musić Milanović 2014. Sanja Musić Milanović 2015. Sanja Musić Milanović 2016. +4 Sanja Musić Milanović 2019.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju