U Hrvatskoj se danas održavaju parlamentarni izbori. Svoju građansku dužnost izvršila je i prva dama Sanja Musić Milanović koja je također izašla na biralište i glasala.

Galerija Sanja Musić Milanović 2014. Sanja Musić Milanović 2015. Sanja Musić Milanović 2016. +4 Sanja Musić Milanović 2019.

Pritom je svojim modnim odabirom još jednom pokazala koliko je vrijeme prevrtljivo. Naime, na biralište je došla u istom kaputu koji je u siječnju 2020. nosila prilikom glasanja na predsjedničkim izborima, a danas ga je odabrala za podjednako hladan travanjski dan. 

Sanja Musić Milanović na parlamentarnim izborima 2024. Sanja Musić Milanović na parlamentarnim izborima 2024. (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

S obzirom na to da su se nakon vrlo vrućih proljetnih dana temperature preko noći spustile, nije ni čudno da je prva dama svoju kombinaciju morala nadograditi toplijim kaputom.

Sanja Musić Milanović 2020. Sanja Musić Milanović 2020. (Foto: Boris Scitar/Pixsell)

Ispod midi modela klasična kroja s povišenim ovratnikom nazirala se elegantna bluza, također u sivoj boji. Kombinirala ju je s tamnim vunenim hlačama prošivenima svjetlucavim koncem te tamnosmeđim gležnjačama.

Sanja Musić Milanović na parlamentarnim izborima 2024. Sanja Musić Milanović na parlamentarnim izborima 2024. (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Prepoznatljiva elegancija prve dame ni ovaj put nije izostala, baš kao mnogim ženama omiljen crveni ruž koji u sekundi malo razigra svako modno izdanje.

U galeriji razgledajte u kakvim je odjevnim kombinacijama Sanja Musić Milanović dosad izlazila na izbore, a sve o parlamentarnim izborima 2024. saznajte na portalu dnevnik.hr.

Sanja Musić Milanović 2015. Sanja Musić Milanović 2015. (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Sedam izdanja Sanje Musić Milanović koja su privukla najviše pozornosti Središnja proslava povodom priključivanja Republike Hrvatske Europskoj uniji Središnja proslava povodom priključivanja Republike Hrvatske Europskoj uniji Inauguracija Zorana Milanovića +5 Izložba i dodjela nagrada Viktor Kovačić u Uredu predsjednika

Haljina za bal Sanje Musić Milanović s kojom se ne može fulati Sanja Musić Milanović na Liječničkom balu u Zagrebu - 2 Sanja Musić Milanović na Liječničkom balu u Zagrebu - 4 Sanja Musić Milanović na Liječničkom balu u Zagrebu - 1 +0 Sanja Musić Milanović na Liječničkom balu u Zagrebu - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju