Da nikad nije prerano za navijanje i posjet nogometnom stadionu, najbolje dokazuje 20 mjesečna Althea Rakitić. Kći hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića koji trenutno igra za španjolskog prvoligaša Barcelonu u maminom je naručju te u dresu kluba pozorno pratila uzbudljivu nogometnu utakmicu



Althea Rakitić
je velika obožavateljica nogometa i španjolskog kluba Barcelona. Ne čudi stoga što je voljena kćerkica hrvatskog nogometnog asa Ivana Rakitića u maminom krilu pozorno odgledala cijelu utakmicu između Barcelona i Levantea.

Althea Rakitić dobila je ime prema grčkoj nimfi koja je pomagala bolesnima.

U mini dresu Barcelone i s neodoljivim plavim uvojcima Althea je privlačila pozornost španjolskih medija na tribinama stadiona Camp Nou, kao i njena majka Raquel Mauri.

Igor je upoznao prelijepu Raquel prije otprilike četiri godine u jednom seviljskom kafiću u kojem je ona radila kao konobarica, a on često zalazio nakon treninga u španjolskom prvoligašu.

'Čim sam je vidio, znao sam da je ona ‘ona prava’. Prelijepa, pametna, duhovita, iskrena, savršena za mene', izjavio je Ivan Rakitić u jednom od intervjua.

Fatalna Španjolka rodila je Altheu u srpnju 2013., a sretni roditelji nadjenuli su joj ime prema grčkoj nimfi koja je pomagala te iscjeljivala bolesne.

U našoj fotogaleriji pogledajte najmedeniju tatinu princezu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju